iztougoud
Image default
Hobby en vrije tijd

Verblijf in een luxe hotel aan de Grote Markt in Antwerpen

Bent u op zoek naar een hotel aan of in de buurt van de Grote Markt in Antwerpen, zodat u kunt verblijven vlak bij de mooiste bezienswaardigheden van de stad? HotelO Kathedral is de perfecte plek om uw kamer te boeken, want dit hotel is slechts een paar stappen verwijderd van de beroemde Antwerpse Grote Markt en alle toeristische trekpleisters eromheen. Slaap in een kamer met uitzicht op de stad en de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en laat u verwennen door de gastvrije hotelmedewerkers. Beleef een onvergetelijk verblijf in dit hotel in het historische Antwerpen en ontdek het bijzondere wat deze stad naast de Grote Markt nog meer te bieden heeft.

Een bijzonder verblijf in Antwerpen vergeet u nooit meer

Vanuit HotelO Kathedral in Antwerpen stapt u zo de Groenplaats en de Grote Markt op. In deze omgeving geniet u van Belgisch bier op het terras, het uitzicht op de laatmiddeleeuwse architectuur, het bruisende uitgaansleven en nog heel veel meer. In het hotel bent u van alle gemakken voorzien. U kiest bijvoorbeeld voor een eenvoudige maar toch complete een- of tweepersoonskamer, maar u kunt ook gaan voor de Deluxe en Superior kamers. In deze laatste twee kamers geniet u van extra luxe en uitzicht op een van de mooiste kathedralen ter wereld. De muren en het plafond van de Deluxe kamers zijn gedecoreerd met schilderwerk dat is geïnspireerd op de werken van Rubens. Ook kunt u met het hele gezin in dit hotel aan de Grote Markt van Antwerpen verblijven. Kies in dat geval voor een ruime familiekamer.

Voor zowel particuliere als zakelijke gasten

Naast het feit dat dit verblijf uitermate geschikt is voor plezierreizen en toeristen, kunnen ook zakelijke gasten op een comfortabele manier in Antwerpen verblijven. Als zakelijke gast geniet u hier van alle rust, kunt u onder het genot van een hapje en een drankje uw werkzaamheden verrichten en maakt u gebruik van de nodige voorzieningen om uw werk zonder problemen te kunnen doen. Wilt u Antwerpen ontdekken en wilt u direct uw kamer boeken? Dat kan heel eenvoudig via de website van HotelO Kathedral.

https://hotelokathedral.com/