iztougoud
Image default
Hobby en vrije tijd

De ideale uitvalsbasis met een hotel op de Grote Markt te Antwerpen

Of u nu een citytrip of voor zaken in Antwerpen bent, bij HotelO Kathedral zit u zeker goed voor een overnachting. Dit hotel dat aan de Grote Markt van Antwerpen ligt, heef niet alleen een uitstekende ligging, maar beschikt ook over alle luxe en comfort dat u nodig heeft. Tijdens uw verblijf in de grootste stad van Vlaanderen wilt u graag een plek hebben waar u helemaal tot rust kan komen. Kies daarom uit een van de vele kamers die HotelO Kathedral aanbiedt. Deze zijn zowel voor families als kleinere gezelschappen beschikbaar. Zo hebben zij eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en familiekamers. Dit hotel aan de Grote Markt van Antwerpen is absoluut de juiste keuze.

Alles wat u nodig heeft op een plek

Alle kamers van HotelO Kathedral zijn uitgerust met een flatscreen-tv, WiFi, en een badkamer met douche. Deze voorzieningen breidt u uit naargelang u kiest voor een kleine, standaard, deluxe of superior variant. Dit biedt zakenlui, koppels en families de mogelijkheid om hun verblijf in te vullen zoals zij dat wensen. Het is daarin zelfs mogelijk om wakker te worden met zicht op de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Wanneer u de deur uitgaat, zijn alle toeristische bezienswaardigheden binnen wandelbereik. Het Steen, de Groenplaats en het stadhuis bereikt u allemaal binnen vijf minuten, zodat u nooit ver bent van uw hotel tijdens uw uitstap. De kamers worden ook elke dag gepoetst en als u dat wenst, kunt u ontbijten op de kamer.

Reserveer uw kamer

Heeft u plannen om een uitstap te maken naar het wonderschone Antwerpen? Boek dan zeker een kamer in dit hotel aan de Grote Markt van Antwerpen. Neem contact op met de medewerkers van het hotel om u volledig te informeren over de diensten die het hotel aanbiedt en boek de kamer die u wenst. Zo bent u klaar voor een heerlijke citytrip naar deze Vlaamse stad!

https://hotelokathedral.com/