iztougoud
Image default
Hobby en vrije tijd

Een zwemfeestje is zowel een leuke als een gezonde activiteit voor kinderen

Een verjaardagsfeestje voor uw kind heeft natuurlijk een leuke maar ook energieke activiteit nodig. Een bezigheid die uitnodigt om samen te spelen op een sportieve manier. Een zwemfeestje is daarvoor ideaal, wat u op een perfecte manier kunt organiseren samen het Stedelijk Zwembad Geel en ’t Zwemkaffee. Kinderen kunnen zich de hele middag uitleven in het zwembad en de dag afsluiten met heerlijk eten en drinken, want dat hebben ze wel verdiend na zo’n actieve middag! Kies voor deze mooie combinatie en laat kinderen de tijd van hun leven beleven.

Waarom zouden jullie moeten kiezen voor een zwemfeestje?

Een zwemfeestje is niet voor niets zo’n populaire keuze voor kinderfeestjes; wat is er nu leuker dan zwemmen in een mooi zwembad met vriendjes en vriendinnetjes? Bovendien is zwemmen leuk voor alle leeftijden, ook voor volwassenen die het kinderfeestje begeleiden! Een andere reden om te kiezen voor een zwemfeestje bij het Stedelijk Zwembad Geel en ’t Zwemkaffee, is dat u zelf nergens omkijken naar zult hebben. Omdat het programma voor jullie is geregeld, hoeft u nauwelijks moeite meer te doen. Denk aan het uitzoeken van restaurants voor een voordelige prijs en eten dat geschikt is voor kinderen. Daar kunt u allemaal op rekenen wanneer u kiest voor dit zwemfeestje! Het Stedelijk Zwembad Geel beschikt over een wildwaterbad, waterglijbaan, plonsbad en restaurant.

Afsluiten met lekker eten

Sluit het zwemfeestje af met frietjes met curryworst, een Bicky burger, een hotdog of pizza in ’t Zwemkaffee. Met een menukaart die speciaal voor kinderen is opgesteld, kunnen de feestbeesten hun maag vullen met de lekkerste gerechten. Tijdens het zwemmen kunnen zij ook nog een lekker tussendoortje bestellen, bijvoorbeeld een zakje chips of een ijsje. De kinderen komen zeker niets tekort met alle mogelijkheden die er zijn tijdens dit zwemfeestje, en u natuurlijk ook niet! Moet ’t Zwemkaffee rekening houden met allergieën of dieetwensen? Dan is dit altijd mogelijk.

https://www.tzwemkaffee.be/