iztougoud
Image default
Hobby en vrije tijd

Kamperen of feesten in een tentipi

Zoekt u een bijzondere accommodatie om in te overnachten of een onvergetelijk feest in te geven? Dan is een tentipi echt iets voor u! Een tentipi is een tent die gebaseerd is op tipi’s van nomadenvolkeren. Nordic Tent Solutions verhuurt en verkoopt tentipi’s in allerlei formaten en modellen, zodat er altijd een is die precies aan uw wensen voldoet. De tentipi’s zijn gemaakt van houten palen en canvas, waardoor ze een authentiek uiterlijk hebben. Ze zijn robuust, zodat ze tegen een stootje kunnen, maar creëren ook een warme sfeer. Zeker als u ook een houtkachel huurt, bent u verzekert van een echt kampvuursfeer. Ideaal voor een bijzondere overnachting met vrienden of familie of een onvergetelijk feest in de buitenlucht.

Een tentipi als sfeervolle kampeertent

In iedere tentipi van Nordic Tent Solutions voel je de nomadensfeer. Dat maakt de tent perfect voor een sfeervolle en onvergetelijke overnachting onder de sterrenhemel. Op uw verzoek kan Nordic Tent Solutions de tentipi voorzien van authentieke kampeerattributen, zoals tafels, banken, veldbedden, slaapzakken, olielampen en een houtkachel. De houten banken kunnen voorzien worden van schapenvachten, zodat ze een warme uitstraling krijgen en u extra comfortabel zit. Met een tentipi voorzien van al dit interieur overnacht u net als de nomaden, maar dan met iets meer comfort. Zo slaapt u extra goed.

Feesten in een tentipi: een unieke ervaring

Wanneer u een feest of evenement organiseert in de buitenlucht, is een tentipi ideaal om op een bijzondere manier onderdak te bieden aan bezoekers, apparatuur en catering. Indien nodig kunnen tentipi’s aan elkaar gekoppeld worden, zodat u ook grote groepen mensen kunt ontvangen. Nordic Tent Solutions kan iedere tentipi voorzien van een vloer. Een houten vloer wordt rechtstreeks op de ondergrond gelegd en zorgt voor een gezellige sfeer. Dat nodigt zeker uit tot dansen! Mocht de ondergrond ongelijk zijn, dan kan er een cassettevloer waterpas worden aangelegd. Zo heeft u op iedere locatie een veilige vloer waarop naar hartenlust gefeest kan worden.

https://evenementententen.nl/