iztougoud
Image default
Recreation / Food

Smoothies laten maken

Wil jij de lekkerste smoothies laten maken vanuit een unieke mobiele smoothiebar? Smoothiebar.nl heeft de mooiste mobiele bars en komt met alle benodigdheden naar jouw locatie!

Smoothies laten maken

Smoothies zorgen voor een lekkere, gezonde en frisse start van de dag. Vooral als ze ter plaatse gemaakt worden, proef je de verse ingrediënten en vitamines. Er zijn duizenden verschillende soorten smoothies. Je kunt het zo gek niet bedenken, onze bartenders maken ze voor jou en je gasten. De ingrediënten die onze bartenders gebruiken voor de smoothies zijn allemaal afhankelijk van wat jij wilt. Voor de lekkerste en gezondste smoothies wil je het fruit natuurlijk wel zo vers mogelijk blenden. Vandaar dat wij met een van onze unieke smoothiebars en alle benodigdheden naar jouw feestlocatie komen.

Smoothies laten maken voor jouw bedrijf

Al onze mobiele bars zijn volledig te personaliseren. Jouw naam of logo kan op de voorkant van de smoothiebar komen te staan, zo zien jouw gasten direct aan wie ze die heerlijke smoothies te danken hebben. Daarnaast kunnen de bekertjes en de kleding van de bartender ook gepersonaliseerd worden om het af te maken. Wij hebben al op meer dan duizend feesten en evenementen gestaan met onze smoothies. Ook op beurzen is het een groot succes gebleken. Dus twijfel niet en huur een van onze unieke smoothiebars voor op jouw speciale gelegenheid. Wil jij smoothies laten maken op jouw feest of evenement? Doe dan een belletje naar smoothiebar.nl!