iztougoud
Image default
Recreation / Food

Nieuw ritme

We leven tegenwoordig een druk leven. We gaan van hop naar her, van werk naar huis en meteen weer door naar vrienden. We hebben het zo druk, dat we nooit veel tijd hebben voor onszelf en om de dingen te doen in en om het huis die echt moeten gebeuren. We raken in een soort sleur waar lastig uit te komen was. Maar toen kwam er ineens een grote mogelijkheid om die sleur te doorbreken. Want de komst van het COVID 19 virus zorgde voor een grote hoeveelheid aan nieuwe regels. En daardoor zaten we ineens thuis, met weinig te doen omdat wat we normaal altijd doen niet meer kan. Daardoor hadden we ineens veel tijd en een grote mogelijkheid om ons ritme te veranderen.

Alle taken die we eigenlijk al tijden uitstelden door gebrek aan tijd of aan zin, konden nu wel gedaan worden. Bijvoorbeeld de kledingkast uitzoeken en de kledingstukken die het nodig hebben weer op te knappen. Bijvoorbeeld de leren jas verven, die al tijden vervaald in de kast hing. Of het verbeteren van het interieur op welke manier dan ook. Door de muur opnieuw te verven, het laminaat te leggen of met leerverf bankstel verven.

Maar ook andere taken waar we normaal nooit aan toe kwamen, maar nu wel de tijd voor hebben, kunnen nu gedaan worden. Bijvoorbeeld sporten. Of elke ochtend mediteren. Of het volgen van die leuke cursus die nu online gegeven wordt. Nu heb je er ineens de tijd voor, nu je geen reiskosten meer hebt en je weekend helemaal vrij is, door een gebrek aan afspraken met bijvoorbeeld vrienden.

Nu is die tijd hoogstwaarschijnlijk bijna voorbij. Maar het is nog niet te laat om er ook van te genieten. Dus probeer het eens een week en kijk eens hoe het je bevalt.

https://www.leerverfshop.nl/