iztougoud
Image default
Recreation / Food

Roadtrip in eigen land: bezoek de vier grote steden

Roadtrip in eigen land: bezoek de vier grote steden

De afgelopen maanden hebben veel ondernemingen het erg zwaar gehad in Nederland. Door de strenge Corona maatregelen zijn een aantal bedrijven inmiddels voorgoed gesloten. Andere zaken vallen nog redden. De verwachting is dat de komende zomer de horeca en winkels weer de deuren mogen openen met minder strikte regels. In de warme maanden verspreidt het virus zich namelijk minder snel waardoor het mogelijk is om de maatregelen te versoepelen. Om nog meer faillissementen in Nederland te voorkomen, doet het heel veel bedrijven goed om deze zomer niet naar het buitenland te gaan. Geef al dat geld in plaats daarvan uit in eigen land om de economie hier een boost te geven. Ga voor een mooie rondreis door Nederland met je eigen auto. Je vakantie kan je volledig zelf invullen, maar sla tijdens je roadtrip door ons land de vier grootste steden niet over. 

Cultuur 

In de Nederlandse hoofdstad Amsterdam vind je de bekendste musea van Nederland. Het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frankhuis zijn het bezoeken waard voor wie houdt van een dagje cultuur snuiven.  

 

Hip en modern

Ook de grootste Nederlandse havenstad Rotterdam is zeker een bezoekje waard. Je vindt er de grootste haven van Europa. Vroeger was het zelfs één van de belangrijkste aanlegplaatsen ter wereld. Naast de mooie haven vind je in deze stad ook de hoogste gebouwen van Nederland.

 

De meest centraal gelegen stad

Utrecht is voor geen één andere gemeente of stad te ver gelegen. De stad ligt namelijk precies in het midden van Nederland en is daardoor voor iedereen makkelijk te bereiken. Het is daardoor wel extra druk in deze centrale stad. Voordat je de stad bezoekt, kan een goede achteruitrijcamera kopen ervoor zorgen dat je goed bent voorbereid tijdens je bezoek. Populaire bezienswaardigheden zijn hier: Pyramide van Austerlitz, Kasteel de Haar en Paleis Soestdijk.

 

Strand en stad

De laatste stad die niet mag ontbreken tijdens je roadtrip in Nederland is Den Haag. Naast een mooi centrum zijn er ook veel leuke stranden te vinden in de directe omgeving. Het is daardoor de perfecte stad om jouw rondreis door Nederland af te ronden! Ook Den Haag is in de zomer extra druk. De beste achteruitrijcamerain je auto heb je ook in deze stad nodig.

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/