iztougoud
Image default
Vakantie

Wanneer investeren in vastgoed?

Dit is natuurlijk de hamvraag. Of investeren in vastgoed verstandig is, is afhankelijk van verschillende factoren. De tijd is van belang, maar ook uw persoonlijke (financiële) situatie. Wilt u investeren in Nederland, België of zelfs Spanje? Dan wilt u ook dat het vastgoed zijn waarde behoud, toch? Center Parcs Vastgoed garandeert dit. Zij bieden verschillende voordelen als u via hen investeert in vastgoed. Zij hebben een groot aanbod in binnen- en buitenland. U hoeft zich geen zorgen te maken over de investering. Center Parcs Vastgoed ontzorgt namelijk al vanaf het moment van aankoop van de vakantiewoning. Ze verzorgen zelfs het verhuren en onderhouden van de woning.

Wat zijn de voordelen van investeren in vastgoed?

Bij Center Parcs Vastgoed zijn de voordelen van investeren in vastgoed opvallend interessant. Zij bieden u namelijk een vaste huuropbrengst. Ze bieden gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur, ongeacht de bezetting van de woning. Ook als u wilt investeren in een vakantiewoning in Spanje. Op vaste momenten keren ze de opbrengst aan u uit. Na aankoop heeft u ook geen extra kosten, zoals water, elektra, onderhoud, verzekeringen en/of schade. Dit zorgt er allemaal voor dat investeren in vastgoed, zoals een vakantiewoning in Spanje, helemaal zorgeloos verloopt. Dit maakt het wel erg gemakkelijk voor iedereen die hierin geïnteresseerd is.

Professionele begeleiding, ook in het buitenland

Wanneer u gaat investeren in vastgoed in Nederland of België, of in een vakantiewoning in Spanje, dan wordt u door Center Parcs Vastgoed professioneel begeleidt. Dus ook in het buitenland. Op deze manier garanderen ze dat u de beste keuzes maakt. Hun klanten bouwen op meer dan 50 jaar ervaring en kennis. U gaat vaak een huurcontract aan van ongeveer 15 jaar, maar de vakantiewoning blijft uw eigendom. Elke situatie is anders, dus hoe het er voor u uit zal zien, is niet te voorspellen. Wilt u beleggen in een appartement in Spanje of liever een cottage kopen in Nederland of België? Daarom is het aan te raden contact op te nemen met de specialisten van Center Parcs Vastgoed. Zij helpen u weer verder om de juiste keuzes te maken.