iztougoud
Image default
Recreation / Food

Restaurant Schiedam met wereldkeuken

Wilt u bij ons restaurant Schiedam met de wereldkeuken in aanraking komen? Dan is dat mogelijk. Bij ons restaurant Schiedam kunt u tal van gerechten proeven. Zo is het een optie om Kantonees speenvarken te nemen, maar er zijn ook nog Chinese soepen die op een authentieke wijze gemaakt zijn. En uiteraard zijn er nog sushi en dergelijken, dergelijke hapjes kan men als een lekker voorgerecht nemen, maar men kan er ook een hoofdgerecht van maken.

Verder zijn er in ons restaurant te Schiedam nog andere opties beschikbaar. Zo kan men kiezen voor grillen op bakplaten en er zijn tevens mogelijkheden om op Teppan Yaki platen te bakken. Wat men ook precies wil men kan bij ons altijd terecht voor de heerlijkste gerechten. Ga daarom eens langs bij ons restaurant te Schiedam.

Genoeg keuze bij ons

Er is genoeg keuze in ons restaurant in Schiedam te vinden. Zo kan men kiezen uit overheerlijke soepen die dagvers zijn. Dat kan een tomatensoep zijn of een groentesoep of een ander soort. Ook kan men bij ons voorgerechten krijgen in de vorm van sushi of men kan er brood met kruidenboter krijgen. En verder zijn er mogelijkheden zoals tapas en Thais voedsel. Men kan in ons restaurant te Schiedam dus heel wat krijgen. Zo kunt u verder nog live wokken waarbij een kok een bord met eten die u zelf hebt samengesteld voor u klaarmaakt. Je hebt dan zelf de keuze wat er precies gewokt wordt waardoor je zelf kunt bepalen wat je eet in ons restaurant Schiedam.

Nagerechten met smaak

Wil men nog een nagerecht met goede smaak? In dat geval kan men bij ons restaurant in Schiedam terecht. Zo kan men bij ons de warme chocolade van onze fontein oppeuzelen en verder zijn er patisserie en koekjes om van te smullen. Men kan dus erg veel nagerechten bij ons restaurant te Schiedam krijgen.