iztougoud
Image default
Woning en Tuin

Uw kachel vervangen voor een betere toekomst

Vele woningen zijn uitgerust met een houtkachel. Het is natuurlijk heel gezellig om tijdens koude winterdagen heerlijk rond de kachel te zitten en de handen te verwarmen. Het knetterende vuur zorgt ook voor een gezellige sfeer en geeft uw leefruimte net iets meer karakter. Toch stoot deze houtkachel vele schadelijke stoffen uit en draagt hij niet bij tot een beter leefmilieu. Een oudere kachel laat u in dit geval beter vervangen door een moderne kachel. Bij Morial begeleiden ze u graag in deze overstap met verschillende types kachels. Zij hebben voor iedereen wel een geschikte kachel klaarstaan!

Uw huis gezellig verwarmen met moderne technieken

Tegenwoordig bestaan er kachels die gebruik maken van verschillende grondstoffen. Iedereen is natuurlijk bekend met de houtkachel, maar tegenwoordig zijn er ook pelletkachels. Wanneer u uw kachel laat vervangen door een pelletkachel, kiest u voor een duurzaam en CO2-neutraal verwarmingssysteem. De kleine houten pellets brengen daarnaast geen stof in huis en de kachel functioneert volledig automatisch. De kachel bedient u met een afstandsbediening of display en daarnaast reinigt het systeem zichzelf volledig. Bij Morial rekent u daarnaast op een topservice, aangezien zij graag instaan voor het regelmatige onderhoud van de kachel en tevens de herstelwerken uitvoeren wanneer die noodzakelijk zijn.

Een vlotte vervanging door ervaren medewerkers

Morial is een familiebedrijf dat al 40 jaar lang woningen voorziet van kachels, inbouwhaarden en natuursteen. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige producten en plaatsen deze graag ter plekke, volledig naar uw wensen. De enthousiaste medewerkers staan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, mocht u twijfels hebben over een mogelijke aankoop. Zo zou u eventueel niet goed weten of u uw kachel wilt laten vervangen door een pelletkachel. Misschien wilt u nog steeds een houtkachel, maar deze voorzien van een betere fijnstoffilter om toch een steentje bij te dragen aan het milieu. Neem daarvoor contact op met Morial en zij helpen u graag verder!

https://morial.be/