iztougoud
Image default
Attracties

Een schoolreis met zowel binnen- als buiten volop speelplezier

Rekening houden met de weersomstandigheden tijdens de schoolreis kan lastig zijn. Zo kan het midden in de zomer alsnog de hele dag regenen. Slecht weer is dan ook niet te voorspellen, maar je kan er wel rekening mee houden tijdens het plannen van de schoolreis. Dit doe je door naar een locatie te gaan die geschikt is voor zowel slecht weer als goed weer. Bij BillyBird hebben de kinderen bij zowel goed als slecht weer een geweldige dag. In de binnenspeeltuin Zeeroversland is voor alle kinderen tot en met 1,50 meter van alles te beleven. Voor de kinderen tot en met 6 jaar is er een apart gedeelte met speeltoestellen voor hun leeftijd.

Ook buiten is er van alles te doen

Natuurlijk is het fijn als er tijdens de schoolreis met mooi weer ook lekker buiten gespeeld kan worden. Dat kunnen de kinderen volop bij BillyBird. Voor de oudere kinderen zijn er spectaculaire attracties zoals een achtbaan, bootjesglijbaan en een klimberg. Sinds april 2019 is er daarnaast een avontuurlijke natuurspeeltuin in het park die geschikt is voor alle leeftijden. De kinderen kunnen op zoek gaan naar goud, heuvels beklimmen en fossielen opgraven. Met mooi weer is er ook in en rondom het water veel speelplezier. Op het water zijn er waterfietsen en natuurlijk kan er gezwommen worden in de ‘BillyBird zee’. Daarnaast zijn er diverse attracties met volop waterpret voor de kinderen.

Verschillende arrangementen voor schoolreisjes en kinderfeestjes

Er zijn verschillende arrangementen voor schoolreizen, maar ook voor kinderfeestjes en familiedagen. Kies voor schoolreizen uit verschillende arrangementen, waarbij er onder andere de hele dag onbeperkt ranja, koffie en thee is. Met de arrangementen heb je ook de mogelijkheid voor een frietje voor alle kinderen, desgewenst uitgebreid met een kroket of frikandel. Bovendien ontvangen alle bezoekers van het park altijd een terugkomkaartje, waarmee iedereen nog eens een keer kan terugkomen voor nog een fantastisch leuke dag!

https://billybird.nl/hemelrijk/