iztougoud
Image default
Horeca

De beste horeca apparatuur voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf in de horeca en zoekt u nog geschikte apparatuur? Neem dan eens een kijkje op de website van Horeca Koeling. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van professionele koelapparatuur. Door hun ruime aanbod vindt u gegarandeerd de apparatuur die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Diverse apparatuur van toonaangevende merken

Bij Horeca Koeling leveren ze alleen apparatuur van de beste kwaliteit. Hun koelingen zijn zeer geschikt voor grote voorraden. U heeft de keuze uit diverse groottes en vormen. U kunt de koeling dus volledig afstemmen op de ruimte in uw horecagelegenheid. Ondanks dat de koelingen van topkwaliteit zijn, worden ze tegen een scherpe prijs aangeboden. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende merken. Zowel budgetmerken als professionele merken zijn onderdeel van hun assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een ijskast van Polar, Scancool, Saro of Liebherr. Naast de koelingen kunt u bij deze specialist ook terecht voor diverse soorten fornuizen. Deze fornuizen zijn speciaal gemaakt voor in de horeca. Ook hierbij heeft u de keuze uit verschillende merken, zoals Gastro, Coldfire, Casta en Saro. Daarnaast kunt u ervoor kiezen of u op elektrisch, gas, inductie of een kookketel wilt koken. Dit kan een groot verschil maken, dus is het fijn dat u hier zelf een keuze in kunt maken.

Bekijk het aanbod online

Wanneer u horeca apparatuur bestelt bij Horeca Koeling profiteert u van de beste service. Plaatst u een bestelling van boven de € 200,-? Dan krijgt u de apparatuur gratis bezorgd op de gewenste locatie. Wanneer u toch niet helemaal tevreden bent, krijgt u uw geld terug. Bij dit bedrijf krijgt u lage prijzen tegen een hoge kwaliteit en goede service. Klinkt goed toch? Bekijk direct het aanbod van Horeca Koeling online of neem contact met hen op voor meer informatie. Hun deskundige medewerkers helpen u graag verder en geven advies.