iztougoud
Image default
Eten en drinken

Een luxe frietmobiel voor tijdens al uw feesten

Heeft u binnenkort een (bedrijfs)feest en wilt u uw medewerkers of familie trakteren op lekker eten? Dan is een luxe frietmobiel de ideale oplossing. Of u nu als particulier of professional een frietmobiel wilt huren, bij Friet & Co is alles mogelijk. Twee uur lang kunt u genieten van heerlijke, Belgische friet. Natuurlijk krijgt u dagverse frietjes, gebakken volgens de regels van de kunst. De friet wordt gebakken door specialisten die oog hebben voor kwaliteit, detail, service én niet geheel onbelangrijk hygiëne.

Kies de formule die bij u past

Heeft u een feest, bruiloft of een evenement en wilt u daar gebruik maken van een frietmobiel van Friet & Co? Bij dit bedrijf kunt u kiezen uit diverse formules. Het mooie van deze formules is dat uw gasten, klanten, familie of vrienden à volonté genieten van de heerlijke versgebakken friet en aangeboden snacks. Dit betekent dat iedereen zoveel kan eten als hij of zij wilt. Alle frieten worden versgebakken en per formule zitten er andere snacks bij waaruit u kunt kiezen. De snacks variëren van bitterballen en kipcorns tot garnaalkrokketen en saté. U heeft de keuze uit de volgende formules:

  • Genieters
  • Fijnproevers
  • Deluxe

Wie kan er nu heerlijke, versgebakken friet weerstaan?

Bij een feest zit u niet te wachten op een maaltijd die u staand niet normaal kunt opeten. Een heerlijk frietje is dan de ideale maaltijd. Wie kan er nu ook heerlijke, Belgische friet weerstaan? De specialisten van Friet & Co hebben een hoge standaard en zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van hun verse friet. Loopt het water u al in de mond en wilt u dan ook graag een luxe frietmobiel voor uw feest? Reserveer deze dan snel op de website van Friet & Co en denk alvast na over welke snack u binnenkort gaat eten! U bent ervan verzekerd dat niemand met een lege maag naar huis gaat wanneer het feest afgelopen is.

https://friet-co.be/