iztougoud
Image default
Eten en drinken

De Leonidas-pralines van deze winkels uit Antwerpen geven u een geluksmoment

Wilt u graag uzelf of een van uw naasten verwennen en een klein geluksmomentje geven? Daarvoor zijn de heerlijke Leonidas-pralines van Leonidas uit Antwerpen uitermate geschikt. De chocolatiers van het pralinemerk produceren chocolaatjes van de hoogste kwaliteit en u proeft het vakmanschap in de heerlijke Belgische chocolade. De bonbons worden samengesteld op basis van 100% pure cacaoboter, wat een unieke smaak geeft. Sinds 1913 is de bonbonwinkel uitgegroeid tot een van de grootste pralinemerken op de wereld. In wel veertig landen vindt u een winkel van de populaire chocolatier! Zo kunt u overal genieten van de lekkernij.

Ieder seizoen geniet u van speciale chocolade en nieuwe soorten snoep

Elk seizoen kunt u heerlijke, nieuwe Leonidas-pralines proeven van de chocolatiers uit Antwerpen. Zo proeft u met Pasen de verschillende soorten paaseitjes en geniet u met kerst van handgemaakte kerstkransjes in allerlei soorten en maten. Bent u ook benieuwd naar het heerlijke snoep dat u in de winkels in Antwerpen kunt vinden? Leonidas verkoopt namelijk niet alleen de lekkerste Leonidas-pralines, maar ook voor ambachtelijk snoep brengt u een bezoek aan de winkels in Antwerpen. Probeer bijvoorbeeld eens de iconische snoeptaart, of vul uw eigen snoepzak met de verschillende soorten schepsnoep. In de winkel van Leonidas zal u zich echt weer even kind voelen, doordat u omringd wordt met snoep en chocolade.

Verras iemand met een geschenkdoos

Om de heerlijke Leonidas-pralines of het snoep uit Antwerpen cadeau te doen, brengt u een bezoek aan de winkels. Stel zelf een geschenkdoos samen of kies uit een van de standaard dozen met verrassende vulling. Op die manier wordt het geven van een geschenk wel heel erg leuk! U heeft keuze uit meer dan honderd verschillende soorten pralines en ook het snoep is er in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Daarom vindt u zeker voor ieder wat wils in de winkel van Leonidas. Neem een kijkje op de website voor het gehele assortiment.

https://www.leonidas-zida.be/