iztougoud
Image default
Eten en drinken

De leukste en de lekkerste paasbrunch recepten vindt u bij de Coop

Dit jaar valt Pasen op zondag 4 en maandag 5 april, bij de Coop vindt u de lekkerste paasbrunch recepten voor op deze dagen!

Een perfecte paasbrunch bestaat uit een goed gevulde tafel met brood, salades, quiches en uiteraard eitjes. Bij de Coop zijn hiervoor dé perfecte recepten te vinden.

Wist u dat het woord brunch afstamt van de negentiende eeuw en dat het een samengesteld woord is van breakfast en lunch. Een brunch is namelijk de combinatie tussen een laat ontbijt (breakfast) en een vroege lunch. De perfecte optie voor op de zondag- of maandagmiddag met Pasen!

Wat eet u met de paasbrunch recepten van de Coop?

Op Coop.nl staan wel meer dan 60 overheerlijke paasbrunch recepten. Hierbij is er keuze uit verschillende keukens en gerechten.

Een aantal voorbeelden zijn een hartige sandwichtaart, kaasprikkers, zoet breekbrood, paasbroodje met ei, flatbread met tomaat, en brioches met rozijnen, noten en chocolade. Jammie! Veel te veel lekkers, en voor ieder wat wils. Elk recept houdt namelijk ook rekening met eventuele dieetwensen.

Wat vieren we eigenlijk met Pasen?

Met Pasen vieren we de kruisiging en wederopstanding van Jezus Christus. Het is dan ook het belangrijkste feest in het Christelijke geloof. De zondag van Pasen is de dag dat Jezus uit de dood herrees. Om die reden eten we ook altijd eitjes tijdens Pasen. Eieren staan namelijk symbool voor een nieuw leven, daarmee wordt gerefereerd naar het nieuwe leven dat Jezus Christus kreeg met zijn wederopstanding.

Om deze feestdagen door te komen heeft Coop de lekkerste recepten voor u. Uw ingrediënten voor deze recepten bestelt u gemakkelijk en snel via Coop.nl

Dit gaat in de volgende 6 gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies een Coop winkel bij u in de buurt.

Stap 2: Doe uw boodschappen; plaats alle benodigde artikelen in uw winkelwagen.

Stap 3: Kies voor bezorgen op ophalen.

Stap 4: Vul uw gegevens in.

Stap 5: U bent klaar.

Stap 6: Enkel de betaling moet nog plaatsvinden. Dit kan per mobiele pin wanneer uw boodschappen bij u thuis worden afgeleverd, of in de winkel wanneer u uw boodschappen zelf ophaalt.

Boodschappen in huis halen voor met het Paasfeest was nog nooit zo gemakkelijk! Ervoor voor uzelf de voordelen en neem een kijkje op Coop.nl