iztougoud
Image default
Eten en drinken

Drank bestellen bij een echte speciaalzaak

Sinds 1875 is deze speciaalzaak in tabak, sigaren en drank al bekend om hun kwaliteitsvolle producten die je online kan bestellen. Doorheen de jaren breidde Huis Windels uit Mechelen hun aanbod steeds uit, om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Zo begonnen ze als oudste tabakszaak van Vlaanderen, maar ontwikkelden ze zich ondertussen tot de beste Belgische whiskyshop. Die titel kregen ze toegekend in 2020 voor hun brede gamma aan producten en hun hoge standaarden wat betreft de kwaliteit.

Van generatie op generatie

Wanneer je op zoek bent naar whisky of een andere drank om te bestellen, wil je natuurlijk terechtkomen bij een onderneming die hier voldoende kennis over heeft. Bij Huis Windels zit je daarom altijd goed als het gaat om drank of kaarsen. Ze geven al meerdere generaties hun kennis door. Ze zijn dan ook zeer trots op hun familiebedrijf en hopen nog vele jaren hun expertise met jou te mogen delen. Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk alles te weten kunt komen over de heerlijke sterke dranken, hebben ze in hun webshop steeds de nodige informatie toegevoegd over de specifieke dranken. Zo weet je exact wat je van de smaak kunt verwachten en weet je waar de drank, die je eenvoudig online kunt bestellen, vandaan komt. Iedere whisky, zoals de Douglas Laing Glen Garioch, heeft immers een specifieke geschiedenis. Als echte kenner, is het zeer interessant om dit te weten.

Ga langs in hun winkel voor nog meer deskundige uitleg

Wens je nog meer te weten over de rustieke kaarsen of oude whisky van over de hele wereld? Dan breng je het best eens een bezoekje aan de speciaalzaak in het centrum van Mechelen. Deze experten hebben een ruime winkel waar je alle dranken van dichtbij kan bekijken. De ervaren medewerkers staan steeds voor je klaar om meer uitleg te geven.