iztougoud
Image default
Mode en Kleding

Een damesboetiek in Heist-op-den-Berg met leuke accessoires

Wilt u nog eens gaan shoppen in Heist-op-den-Berg in een gezellige damesboetiek met leuke accessoires? Dan moet u bij Monclé Boutique zijn, de stijlvolle winkel vol leuke dameskleding van vriendinnen Monja en Nancy. Ze hebben allebei een grote passie voor mode en deden jarenlang ervaring op in de modesector voor ze de stap waagden en een eigen damesboetiek openden in Heist-op-den-Berg. Naast een breed aanbod aan kleding, zoals damesbroeken die u online via de webshop kunt kopen, vindt u in Monclé Boutique ook een uitgebreid assortiment van leuke accessoires. U vindt er alles van nieuwe handtassen tot een leuk paar schoenen.

Op zoek naar accessoires?

Bent u op zoek naar nieuwe accessoires? Dan zit u goed bij Monclé Boutique. Naast een uitgebreid aanbod aan dameskleding, vindt u in de winkel en de webshop namelijk ook schoenen en accessoires. Wilt u al lang een nieuwe handtas? Dan zijn er heel wat kleine en grotere modellen in verschillende kleuren om uit te kiezen. Of heeft u misschien een stijlvolle shopping bag nodig? U vindt er een aantal met kleurrijke printjes terug in de webshop. Wat dacht u anders van een zijdezachte of dikke wintersjaal? Ook die vindt u in de online winkel van Monclé, waar u overigens ook damesbroeken en andere modieuze kledingstukken kunt kopen.

Bestel eenvoudig via de webshop

Wilt u een online bestelling plaatsen, om een nieuwe handtas, schoenen of damesbroeken te kopen? Dat kan heel eenvoudig in de webshop van Monclé Boutique. Een bestelling vanaf €100 wordt trouwens gratis geleverd in België dus waar wacht u nog op? U bent natuurlijk ook altijd welkom in deze damesboetiek in Heist-op-den-Berg waar u op persoonlijk stijladvies van Monja en Nancy kunt rekenen. Maak er bijvoorbeeld een gezellig dagje shoppen van met vriendinnen, of verras uw vriendinnen met een cadeaubon die u gemakkelijk via de webshop kunt bestellen.

https://www.moncle.be/