iztougoud
Image default
Mode en Kleding

Ruiterkleding voor iedere dag

De ruitersport zit in hart en nieren. Het gaat verder dan af en toe een uurtje rijden. Het verzorgen van je paard, de connectie die je met het dier hebt, het is een levensstijl, meer dan alleen sport. En daar hoort een outfit bij waar jij je de hele dag comfortabel in voelt, wat je ook doet op de manege. Verschillende merken hebben de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd dankzij innovatieve productietechnieken en rigoureus testen, vaak door topruiters die weten aan welke eisen hun uitrusting moet voldoen.

Safety first maar dat hoeft niet ten koste te gaan van comfort of styling

Paarden zijn grote, sterke dieren en in maneges moet je altijd op je hoede zijn voor laaghangende balken, drempels en openslaande staldeuren. Goede bescherming is dan ook onmisbaar. En wanneer je actief rijdt is een cap zelfs verplicht. En ook als je niet op je paard zit is het verstandig om je cap op te houden wanneer je in de buurt van paarden bent. Dan heb je het liefst een cap die ook wanneer je hem langere tijd draagt comfortabel op je hoofd blijft zitten en die er ook nog eens stijlvol uitziet.

Vanuit deze filosofie is de Samshield cap ontwikkeld. Deze is gemaakt van sterke, lichtgewicht materialen en dankzij de speciale luchtinlaten blijft je hoofd altijd koel. Ook KEP Italia heeft een uitgebreid aanbod aan fraaie en comfortabele helmen die je ook nog eens op maat kunt laten maken.

Paardenuitrusting die bij je kleding past

Wanneer je een leuke outfit hebt samengesteld, wil je natuurlijk ook dat deze aansluit bij de uitrusting van je paard. PS of Sweden is een merk waarmee je leuke polo’s en jassen perfect combineert met zadeldekjes en hoofdstellen. Voor je officiële wedstrijdoutfit of gewoon omdat je het leuk vindt slaag je ook prima met de dekjes van Eskadron.