iztougoud
Image default
Mode en Kleding

Welke boxershort past bij jou?

Welke boxershort past bij jou?

Dit is een vraag die mannen hoogstwaarschijnlijk vaak aan zichzelf stellen. Je stapt net onder de douche vandaan en je wilt je gaan aankleden en waar begin je mee? Goed geraden, de boxershort! Toch merk (ook ik) vaak dat je maar weer een onderbroek aantrekt die je inmiddels al 8 jaar draagt. Daar moet toch een keertje verandering in komen. Je hebt immers niet voor niets op deze blog geklikt, ik zal je meenemen in alle tips en tricks en zo ben jij helemaal ready voor de zomer van 2022. 

Trendy en comfortabel de zomer tegemoet

Regel nummer 1 is natuurlijk dat heren boxershorts lekker comfy zitten, je draagt ze namelijk wel de hele dag (en nacht). De zomer komt er weer aan en dat betekend lekker warm weer (mogen we hopen in Nederland) en daarbij komt vaak het vervelende kwaaltje: zweten. Kies daarom ook altijd voor ondergoed dat goed kan doorademen. Hierdoor worden er ook geen vervelende geurtjes vast gehouden. Er is namelijk niets leuks aan zweterige en stinkende kleding door de warmte, zeker niet als het om je boxershorts gaat. 

Het kiezen van de juiste boxershort

We hebben het kort al even gehad over het feit dat je moet kiezen voor ademend ondergoed. We kunnen ervan uitgaan dat de kwaliteit voorop gaat, maar je wilt daarbij natuurlijk niet je style verliezen. Geluk voor jou, want dat hoeft ook helemaal niet! Er zijn namelijk genoeg keuzes voor trendy, maar comfortabele boxershorts. Je hoeft er helemaal niet op achteruit te gaan. Daardoor voel je je vaak ook net wat zelfverzekerder, ook al ziet niet iedereen van de buitenwereld je ondergoed. Jij zit tenminste lekker in je vel! Ga daarom voor een boxershort die helemaal past binnen jouw style. Hierbij moet je niet letten op de style van je beste vriend, want misschien draagt hij nog wel onderbroeken die zijn moeder voor hem heeft uitgekozen (is natuurlijk ook een optie). Je kunt kiezen voor effen of juist geprinte onderbroeken. Voordat je deze keuze maakt wil ik je nog wel even op de hoogte brengen van de laatste trends.

 

Raak niet achter op de trends

Niemand houdt ervan om aan te komen met de trends van vorig jaar, daarom zet ik ze kort even voor je op een rijtje. Waar je vroeger misschien koos voor losse flodders als onderbroeken, kiezen mannen in 2022 steeds meer voor wat strakkere onderbroeken. Deze onderbroeken sluiten vaak mooi aan bij het lichaam en geeft net dat stukje style mee. Net zoals bij de dames zijn kleurtjes helemaal in dit jaar. Kies daarom voor een rode of blauwe onderbroek en je bent helemaal up-to-date. Wil je net dat ene stapje verder gaan? Kies dan voor ondergoed met een onderscheidende stoere print. Wil je helemaal summer ready zijn? Ga dan voor de botanische look. Dit zijn onderbroeken met een zomerse print. Daarbij hoeft het ook zeker niet duur te zijn! Veel merken hebben namelijk ondergoed heren sale, dus geen reden meer om te kiezen voor die oude versleten onderbroeken.

 

https://www.muchachomalo.com/