iztougoud
Image default
Mode en Kleding

De hippe mini babysneakers

Het is niet meer zoals toen

Jaren geleden, toen er een baby werd geboren, kreeg je vaak van die gebreide eerste baby schoentjes. Nog zorgvuldig gemaakt door één van de oma’s. Daarna volgde als snel de gelakte schoentjes met bandjes of gelakte laarsjes. Of je nu een jongen of meisje was, dat was toentertijd nog niet zo belangrijk. Tegenwoordig kiezen de kersverse ouders vaak voor een stoerdere aankleding van de pasgeborenen. Geen standaard jurkjes en pakjes maar stoere jeans, vrolijke jurkjes en hippe stappers. Zoals papa en mama het ook hebben. Je ziet ze heel vaak voorbij komen en bij veel winkels hoor je plezierige kreten van jonge of toekomstige ouders. De baby sneakers zijn een ware hit.

Licht , geluid en actie !

De meest opvallende baby sneakers worden gemaakt met licht en geluidseffecten. Bij iedere beweging met de voetjes geven de sneakers licht vanaf de zij of onderkant van de sneakers. De led- lampjes die hier in zitten zorgen voor dit effect. Wil je het helemaal hip maken dan zijn er zelfs baby sneakers te koop met geluidseffecten. Hierbij kan je kiezen uit geluid bij beweging of geluid bij het indrukken van een deel van de schoen. Vaak worden de drukpunten bij de teentjes gebruikt. Dit is niet alleen leuk voor de volwassenen maar ook voor baby. Door licht en geluidseffecten worden de zintuigen van de baby gestimuleerd om dit te gaan herkennen. Zodra de eerste stapjes gezet kunnen gaan worden met deze stoere sneakers, zal je zien dat er met steeds meer enthousiasme gestapt gaat worden.

Net als papa of mama

Vele volwassene lopen in hun vrije tijd het liefst op sneakers. Er zijn heel wat bekende merken die bekend staan om de goede kwaliteit en het enorme assortiment. Vele van deze hebben dan ook een speciale baby en kinderafdeling waarbij je de volwassene en de kinderversie mee kan bestellen. Let wel goed op dat je sneakers besteld van stevige kwaliteit, omdat de voetjes nog in de groei zijn en echte stevigheid nodig hebben. Op veel websites of in de winkel staan duidelijke meettabellen waarmee je de voetjes goed op kunt meten om de juiste maat en vorm te bestellen. Hoe leuk is dat, iedereen dezelfde soort en kleur schoenen binnen het gezin.

Babysneakers

Eigen ontwerp

Niet iedereen zit op een standaard sneaker te wachten. Er zijn op verschillende websites mogelijkheden om je sneakers zelf te ontwerpen. Niet alleen voor de jeugd en volwassene maar ook voor de allerkleinsten. Geheel naar eigen zin de sneakers ontwerpen, met kleuren en teksten. Deze vorm is ook erg leuk voor een aankondiging. Neem bijvoorbeeld de foto’s die je wilt maken om aan te kondigen dat er een nieuw gezinslid onderweg is. Hiervoor kun je voor ieder gezinslid apart sneakers ontwerpen met bijvoorbeeld de verwachte datum erop. Wees zo creatief als je maar kan. Passen de sneakers niet meer na een tijdje en zien ze er nog goed uit. Bewaren als aandenken is dan, zeker met baby sneakers, een ontzettend leuk idee.