iztougoud
Image default
Mode en Kleding

Hippe kinderkleding in 2022 kopen

Ben je op zoek naar nieuwe, hippe kinderkleding voor het nieuwe jaar? Denk dan eens aan Quapi kleding. Zo heb je kleding voor zowel Quapi jongens als voor Quapi meisjes. Het merk bestaat sinds 2010 en is in korte tijd flink gegroeid. De kleding is voor iedereen gepast, door de stoere kleding voor jongens, maar ook glitter en glamour voor de meisjes. De leeftijd waar je dit merk kunt dragen, loopt op tot en met 14 jaar. Zo heb je genoeg keuze voor zowel pasgeboren kinderen, baby’s en alles wat daarna komt.

Waar komt Quapi vandaan?

Het woord Quapi komt zelf uit Spanje. Dit woord is namelijk een variant op guapo, guapa of guapito. Al deze woorden komen op hetzelfde neer. Het betekent knapperd en lekker ding. Het merk is in Nederland een kinderkledingmerk geworden, door Monique Ijsselstein – van der Staay. Het doel van de kleding was dat het een hippe, mooie pasvorm was die van goede kwaliteit zit en natuurlijk lekker zit.

 

Waar het merk om bekend staat, is de mooie slanke pasvorm en alle vrolijke kleuren die er beschikbaar zijn voor alle kledingstukken. Wel zit in de meeste kleuren fluor, waardoor de kleur een beetje kan vervagen als het gewassen wordt.

De seizoenen waar je het in kan dragen

In principe kan je het merk Quapi het hele jaar door dragen, door alle seizoenen heen. Voor in de winter zijn er mooie warme winterjassen en voor in de zomer zijn er vrolijke shirtjes en glitterjurken. Ook is het gemakkelijk om er in te bewegen, omdat de stof van zacht en soepel materiaal is. Wat goed is om te weten, is dat de kleding ook van goede kwaliteit is. Zo hoef je je geen zorgen te maken als het regent of wanneer het kind besluit om in de modder te spelen.

 

Mocht het toch wel zo zijn dat er bepaalde vlekken niet meer uitgaan, dan is het ook fijn om te weten dat Quapi twee keer per jaar een nieuwe collectie uitbrengt. Dit wordt in vier delen geleverd, zodat je op elk moment gewoon een nieuw leuk setje kan bestellen.

Welke maten zijn er?

Zoals al eerder genoemd, kunnen pasgeboren kinderen al in de kleding. De maten 50 tot en met 68 voor newborns zijn beschikbaar. De collectie Quapi Baby kan vanaf maat 56 oplopen tot en met maat 86. Voor kinderen, zowel jongens en meisjes, is maat 92 de kleinste maat die er is. De grootste maat die er op de website te vinden is, is maat 158/164. Er is keuze uit broeken, jurken, jassen, pyjama’s en nog veel meer. Er zijn dus heel erg veel verschillende combinaties mogelijk! Een kinderkleding webwinkel zoals Hippe Mensjes is dus je beste optie.

Andere accessoires

Om een outfit compleet te maken, heeft Hippe Mensjes ook veel kinderaccessoires. Hierbij kan je denken aan een stoere tas , sieraden en haaraccessoires. Op de website kan je gemakkelijk op seizoen en kleur zoeken. De collectie van accessoires bestaat uit enorm veel vrolijke kleuren, maar ook zwart zit er tussen. Zo kan je altijd de perfecte match maken! Ook is er regelmatig een sale, dus een kijkje nemen kan nooit kwaad.