iztougoud
Image default
Aanbiedingen

Professioneel advies voor uw voeten krijgt u bij deze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat

Veel mensen hebben chronisch pijn aan hun voeten, enkels, knieën, heupen en/of onderrug. Dat kan allerlei oorzaken hebben maar vaak is er een link met de manier waarop zij staan, lopen en sporten. Slecht schoeisel kan dergelijke problemen veroorzaken of versterken en gelukkig kunnen goede schoenen veel problemen verminderen of verhelpen. Dat gebeurt door uw voeten en daarmee de rest van uw lichaam de juiste ondersteuning te bieden. De orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat – net ten noorden van Antwerpen is daarin gespecialiseerd.

Mooi, stevig en precies wat u nodig heeft

Een halve eeuw geleden was het heel duidelijk als iemand orthopedische schoenen gebruikte. Deze waren vaak robuust en lelijk. Dat is al jaren niet meer zo. Tegenwoordig kunt u schoenen in veel verschillende stijlen laten aanpassen voor de specifieke benodigdheden van uw voeten. Bij Orthopedie Van Der Steen weten ze alles over verschillende aandoeningen die verbeterd of opgelost kunnen worden door goed schoeisel. Als u klachten heeft, of een voorschrift van de dokter, dan kunt u terecht bij hun orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat.

Oplossingen op maat voor elke voet

Er zijn veel verschillende aandoeningen die kunnen verbeteren met behulp van speciale schoenen. Hoe sneller u erbij bent, hoe minder problemen het zal veroorzaken. Het is altijd beter om problemen te voorkomen, dan deze te genezen. U kunt langsgaan bij de experts uit Antwerpen als u pijn heeft, maar ook als u wilt weten welke soort schoenen voor u geschikt zijn. Bij de orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat wordt iedereen persoonlijk geadviseerd.

Laat deze veel voorkomende problemen oplossen

Bij Orthopedie Van Der Steen krijgen ze veel mensen binnen met soortgelijke klachten. Voorbeelden daarvan zijn: platvoeten, hielspoor (pijn onder de hiel) en hallux valgus (een knobbel aan de binnenzijde van de voet bij de grote teen). Voor deze problemen zijn oplossingen beschikbaar in uw stijl. Daarnaast helpen ze in de orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat ook mensen met diabetes, reuma en andere voetklachten.