iztougoud
Image default
Bedrijven

Accessoires voor je zwembad

Wanneer je een zwembad in je tuin hebt dan is dat natuurlijk een luxe. Niet iedereen heeft een zwembad, dus wanneer het lekker weer is geniet je hier extra van. Misschien heb je wel een inbouw zwembad of een opblaaszwembad. Het kan ook zomaar zijn dat je een ingegraven zwembad hebt. Welk zwembad je ook hebt, het is altijd lekker om even af te koelen. Je zwembad moet je goed onderhouden en je doet dit dan ook. Toch mis je soms wat dingen bij je zwembad. Zwembad accessoires zouden dan handig kunnen zijn om je te helpen je zwembad beter te onderhouden of omdat het gewoon een slim gadget is om erbij te hebben. In deze blog vertellen we je alles over zwembad accessoires. Mocht je nog op zoek zijn naar zwembad accessoires lees dan vooral even verder.

 

LED wandlamp

Een LED wandlamp voor je zwembad? Ja, dat kan. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het is daadwerkelijk wel een van de zwembad accessoires en nog een handige ook. De LED wandlamp voor in het zwembad kan verschillende kleuren aannemen, zodat je een kleurtje kunt kiezen die je leuk lijkt. Let wel op, want deze lamp is het meest geschikt voor bovengrondse zwembaden. De lamp heeft een uitstekende helderheid en maakt gebruik van magnetische technologie. Bovendien kan de lamp gemakkelijk verplaatst worden langs de zijwand van het zwembad. De lamp is geschikt voor ieder merk zwembad.

 

Herlaadbare pomp

Er bestaat ook een herlaadbare pomp. Dit is een elektrische luchtpomp die handig is om dingen op te blazen. Zo kan deze pomp ook gemakkelijk je zwembad opblazen. De accu kan worden opgeladen via een stopcontact of een sigarettenaansteker. Zo kun je iedere zomer gemakkelijk je opblaaszwembad opzetten, zonder veel gedoe. Wanneer je een opblaaszwembad hebt is dit dus een handige accessoire.

 

LED sproeier

Een ander accessoire voor in je zwembad is de LED sproeier. Deze is in multi-color want de sproeier kan de kleuren wit, rood, blauw en groen aannemen. Je zwembad kan worden omgetoverd tot een rustgevende oase want deze sproeier geeft een luxe gevoel aan ieder zwembad. Geniet van verschillende kleuren licht terwijl je laat in de avond nog even in het zwembad duikt. Deze sproeier past op een rond frame, een rechthoekig frame of een ultra frame.

https://outathome.com/nl/zwembaden-toebehoren/zwembad-accessoires