iztougoud
Image default
Bedrijven

Een tractor kopen in Antwerpen met een volledige service

Wil jij een tractor kopen in de regio Antwerpen en nadien nog op dit bedrijf kunnen rekenen voor onderhoud en reparaties? Dan zit je echt helemaal goed bij WVT Agri in Berlaar. Deze professionele verdeler van landbouwwerktuigen kan jou gegarandeerd verder helpen bij de aankoop of het huren van een degelijke tractor, zowel gloednieuw als tweedehands. Na de aankoop of tijdens het huren kan je dan weer constant op deze mensen rekenen als je nood hebt aan een onderhoud of een herstelling van je tractor. We zeggen constant, maar uiteraard heb je niet constant onderhoud of reparaties nodig, want deze machines zijn van zeer hoge kwaliteit.

Onderhoud en herstellingen

Wanneer jij ervoor kiest om bij deze garage een nieuwe of occasie tractor te kopen of te huren, krijg jij een totaalpakket. Dat wil zeggen dat ze je bijstaan in de keuze van de juiste machine en als jij voor hun een duidelijk beeld schetst van wat je zoekt, gaan zij zelfs voor jou op zoek in hun aanbod naar een goede match. Ze begeleiden je volledig in je aankoop of het huren van de machine die jij zoekt. Waarom zou je zo’n machine huren vraag jij je nu misschien af? Wel, soms heb je een bepaalde machine maar heel even nodig, voor een bepaald klusje of omdat die van jou tijdelijk in onderhoud is. In dat geval kan je op dit bedrijf rekenen om jou te voorzien van de juiste machine, voor eender welke toepassing.

Een vervangtractor

Dus, ook wanneer jij je tractor bij WVT Agri binnenbrengt voor een herstelling, zorgen zij ervoor dat jij nog steeds verder kan met je werkzaamheden door aan jou een degelijke vervanger te verhuren. Ook al duurt een herstelling in deze garage nooit lang, ze weten dat bepaalde klusjes echt niet kunnen blijven liggen en voorzien dan ook de nodige oplossingen. Neem snel contact met hen op als jij nood hebt aan een onderhoud of als je een nieuwe of tweedehands tractor wilt kopen in regio Antwerpen.