iztougoud
Image default
Bedrijven

Wanneer best FREEGEN gebruiken?

FREEGEN is een blusschuim dat gebruikt wordt om branden te bestrijden. Het is een fluorvrij blusschuim dat bovendien ook nog eens biologisch afbreekbaar is. FREEGEN wordt vooral gebruikt voor branden van de klasse A. Bij het blussen met blusschuim wordt er een beschermende ondoordringbare laag op het vuur gelegd zodat dat geen zuurstof meer krijg en de brand geblust wordt.

Wat is blusschuim?

Blusschuim is een vorm om snel vuur te blussen. Je kan er snel industriële en commerciële branden mee bestrijden. Het wordt vaak gebruikt in opslagplaatsen van brandbare materialen. Doordat FREEGEN biologisch afbreekbaar is, berokkent het bovendien weinig schade extra aan het afgebrande goed. Waterschade zal er wel zijn, maar naast brandschade wordt er geen extra schade aangericht bij het gebruik van FREEGEN. FREEGEN kunt u kopen bij Belgian Fire Safety in Wevelgem. Dat is een winkel waar ze allerlei gespecialiseerd brandweermateriaal hebben. Daar kunt u terecht om alle benodigdheden te vinden om elke soort brand te blussen. Het brandweermateriaal dat ze hebben gaat van een uitrusting tot specifieke slangen om het water aan te brengen. Bovendien hebben ze ook nog allemaal moderne snufjes voor bij het brandweermateriaal wat het gebruik veel makkelijker maakt. Ga zeker eens langs en neem een kijkje in hun assortiment. U zult zeker brandweermateriaal tegenkomen dat u nog niet hebt en zeker wel nuttig kan zijn bij het blussen van een brand. Weet u niet welk materiaal u het beste koopt of waar het materiaal allemaal voor dient? Vraag de medewerkers dan zeker om advies en uitleg. Zij zullen u met plezier bijstaan in de juiste keuze voor de toepassing die u nodig hebt.

Red zo veel mogelijk levens

Met het juiste materiaal bent u veel beter voorbereid op alle situaties en zal u bijgevolg ook veel beter kunnen blussen. Dat faciliteert dan weer het redden van mensenlevens. Hoe sneller de brand onder controle is en uiteindelijk geblust is, hoe veel meer levens u zult kunnen redden.

https://belgianfiresafety.com/