iztougoud
Image default
Recreation / Food

Platina gedipte rozen

Moet u een cadeau voor uw partner kopen, maar is de inspiratie ver te zoeken? Dan biedt de webshop van Always Yours uitkomst, want hier kunt u terecht voor unieke relatiegeschenken. De roos staat voor de liefde, maar vaak verwelkt de roos naar een tijdje. Toch kan de roos ook in leven gehouden worden, door deze rozen in puur platina te dippen. Dit specialistisch werk wordt door de specialisten van Always Yours uitgevoerd en aangeboden! Dit unieke cadeau is ideaal voor uw partner, want met dit cadeau geeft u de eeuwige liefde aan uw partner.

Uniek aanbod

Always Yours biedt via hun webshop unieke relatiegeschenken aan. Naast de in platina gedipte rozen worden er ook andere relatiegeschenken via de webshop aangeboden. Zo kunt u hier ook terecht voor goud gedipte rozen en zilver gedipte rozen. Deze rozen worden ook gemaakt van echte rozen en krijgen net als de platina gedipte rozen speciale aandacht. Om dit geschenk specialer te maken is het mogelijk om een persoonlijke boodschap bij dit geschenk te geven. Dit kan op de cassette van de roos, op de vaas of via een apart tekstbord.

Snelle verzending

De platina gedipte rozen zijn altijd voorradig. Alle producten die namelijk online staan in de webshop van Always Yours zijn voorradig. De producten worden verstuurt met de 24 uurs diensten van PostNL. Producten worden vaak de volgende dag al geleverd. Producten die speciaal gegraveerd moeten worden, ontvangt u binnen 2/3 werkdagen. Bij Always Yours zijn uw relatiegeschenken altijd snel thuis geleverd.

https://www.alwaysyours.eu/