iztougoud
Image default
Recreation / Food

Wokrestaurant Bentelo

 

Graag eten in een wokrestaurant in Bentelo? Kom dan eens naar Eastern Plaza. Hier kunt u genieten van de Aziatische keuken zoals u nog niet eerder hebt beleefd. Er zijn tientallen verschillende gerechten waar u uit kunt kiezen. Japanse en Chinese voorgerechten, maar ook heerlijke koude en warme nagerechten.

Als voorgerecht kunt u de traditionele Sun La soep nemen, maar ook de vaste tomatensoep. Verder kunt u ook een koud voorgerecht nemen zoals sushi. Daarbij kunt u onder andere kiezen uit Urimaki, Nigiri, Maki en Sashimi. Voor een gestoomde hap kunt u Dim Sum nemen. Dit zijn deegwaren gevuld met vers vlees of garnaal. Een andere optie is gestoomde Siu Mai.

Uiteraard kunt u uw voedsel ook laten wokken in ons Oosterse wokrestaurant. Neem groenten en combineer dat met rund, kip of varken en laat het wokken tot een lekkere Aziatische maaltijd. Zo kunt u kiezen voor onze live cooking, live wokking en warm buffet in ons wokrestaurant uit Bentelo.

Live cooking en wokking

Bij live wokking of cooking in ons restaurant in Bentelo is het mogelijk om zelf uw gerechten samen te stellen. Bij Eastern Plaza kunt u een keuze maken uit diverse ingrediënten waarmee u uw voedsel tot een waar feestmaal kunt maken. Laat het wokken door een chef die ervaring heeft met het bereiden van Oosters eten. Combineer het met een van de twaalf sauzen en u hebt een perfect samengestelde wokschotel.

Verder is het mogelijk om te kiezen voor live cooking. Laat vis of vlees bakken op een hete bakplaat genaamd Teppan Yaki. De intense bereidingswijze zorgt ervoor dat de rijke smaak van het voedsel bewaard blijft. Geniet ook op deze wijze bij ons live wokrestaurant in Bentelo.

Met Chinees dorp

Hebt u kinderen die mee wilt nemen naar Eastern Plaza? Dan kunnen ze spelen in een Chinees dorp genaamd Kidsplaza. Hier kunnen ze allerlei activiteiten doen en hebt u geen kind meer aan ze. Schminken, films kijken en koekjes bakken het is allemaal mogelijk in ons Oosterse wokrestaurant te Bentelo.