iztougoud
Image default
Eten en drinken

Een Griekse kerst in een restaurant in Hoeven

Heeft u er ooit aan gedacht kerst te vieren in een Grieks restaurant in Hoeven? Het is een van de mooiste feestdagen van het jaar: een tijd van familie en samenzijn, van warmte en feestelijkheid, van heerlijk dineren met elkaar, verhalen vertellen aan tafel en genieten. Maar voor veel mensen betekent kerst ook een tijd van stress. Van zorgen of er wel genoeg eten is en rekening proberen te houden met ieders wensen. Van snel proberen de slagroom te kloppen en de kip niet aan te laten branden. Van uitgeput toekijken hoe snel die maaltijd die zoveel tijd koste wordt opgegeten. Waarom doet u het niet eens anders? Restaurant Mythos in Hoeven is open op beide kerstdagen en heeft een voortreffelijk kerstmenu. Dat betekent groots dineren zonder zorgen.

Een knusse en warme sfeer

Een typische kerstsfeer biedt het restaurant te Hoeven met haar Griekse decor niet, maar dat maakt het eigenlijk juist bijzonder om er kerst te vieren. Restaurant Mythos te Hoeven zit gedeeltelijk in de Oude Smitse, wat een unieke ambiance oplevert in combinatie met de wandschilderingen en beelden met klassieke sfeer. Het is er knus en warm dankzij de fijne verlichting, dus de kerstsfeer van gezelligheid komt er vanzelf wel in.

Kies uit heerlijke gerechten van het kerstmenu

Het kerstmenu van deze sfeervolle Griek in Hoeven, is beslist bijzonder. U krijgt de keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten die geheel Grieks zijn of een Grieks tintje hebben. Met heerlijke wijn uit Griekenland erbij wordt het gegarandeerd een feestmaal. Er is voor ieder wat wils, dankzij de keuze uit gerechten met vlees, vis of alleen groenten en een kindermenu. De gastvrije bediening beantwoordt al uw vragen en geeft tips over het beste van de kaart. Dat wordt onbezorgd genieten van een Griekse kerst in dit mooie restaurant in Hoeven.