iztougoud
Image default
Recreation / Food

Dozenhal in België was mijn redding

Sinds Dozenhal ook zaken doet in België heeft dit mij echt zoveel bespaard. Ik moest eerst altijd via een ander bedrijf bepaalde dozen regelen, maar die kwamen of steeds te laat binnen of waren door de transport beschadigd geraakt. Bovendien wilde ik altijd al mijn logo op de dozen hebben maar daar hadden ze de apparatuur niet voor dus moest ik dat weer naar een andere partij sturen om dat te laten bedrukken. Dan duurt het elke keer weer een week voordat ik uiteindelijk de dozen kon gebruiken. Op een gegeven moment was ik dit zat en ben ik gaan zoeken naar een andere oplossing.

Via Dozenhal België mijn kartonnen dozen gevonden

Voordat ik Dozenhal in België had ontdekt, moest ik dus met verschillende partijen werken. Dit was totaal niet handig, omdat mijn eigen bedrijf in België steeds groter werd. En ik kreeg steeds meer bestellingen binnen die ik snel moest versturen met de dozen die ik had ingekocht. Ik wist dat er in Nederland een bedrijf was die dit super snel voor klanten deed en ik wou echt heel graag dat ze in België waren. Maar ik kwam er pas later achter dat Dozenhal nu ook in hier zaken deden en daar was ik heel blij mee. Hierdoor kon ik nu eindelijk specifieke kartonnen dozen op maat bij Dozenhal bestellen en meteen laten drukken zonder dat ik allemaal andere partijen hoef in te schakelen.

Super service

Op de website heb ik meteen een offerte geplaatst voor een bestelling van bepaald formaat doos met bedrukking van logo. Ze reageerde heel snel op deze offerte en ze gingen meteen aan de slag met mijn bestelling. Het viel mij ook op dat ze niet zo duur waren dan ik had gedacht, dus ik bespaarde nu zelfs geld met mijn overstap naar Dozenhal. Toen de bestelling was gelukt, kreeg ik deze binnen een paar dagen bij mij op het kantoor gestuurd zonder enkele schade. Nu kan ik niet meer zonder Dozenhal en heb ik vaarwel gezegd tegen al die andere partijen.

Wilt u nog meer weten over de diensten van Dozenhal? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Een rieten dak nemen

De snelste autoveiling van België

Restaurant Schiedam met wereldkeuken