iztougoud
Image default
Eten en drinken

Restaurant in Harlingen met een oesterbar

Wilt u graag dineren bij een restaurant in Harlingen met een oesterbar van hoge kwaliteit? Bij onze oesterbar weten wij zelfs hen die géén fan zijn van oesters te laten genieten van deze lekkernij.

Overheerlijke oesters op diverse manieren klaargemaakt

Bij Restaurant de Tjotter kunt u de oesters op meerdere manieren eten. Geserveerd op ijs, gepocheerd of gegratineerd. Binnen ons assortiment krijgt voornamelijk de ‘amuse oester’ veel lofzang van onze gasten. De bereiding van de amuse oester is op ijs en wordt geserveerd met een glas brut Casa Reserva. Om je vingers bij af te likken zo lekker!

 

Een oester is een eetbaar weekdier bestaande uit een schelp. Deze schelp heeft een ruwe, grijskleurige buitenkant en aan de binnenkant bevindt zich heerlijk vlees.

Verse oesters bij onze oesterbar!

Waarschijnlijk eet u niet wekelijks oesters. Besluit u een keer om speciaal uit eten te gaan om oesters te eten, dan wilt u natuurlijk wel dat deze van uitstekende kwaliteit zijn. Onze unieke oesterbar biedt deze garantie! Onze oesters zijn verser dan vers en dat proeft u!

U kunt bij ons heerlijk komen dineren of lunchen in Harlingen, waarbij u geniet van een prachtig uitzicht aan de Noorderhaven.

Oesters kennen vele voordelen

Naast de heerlijke smaak heeft het eten van oesters nog veel meer voordelen. Oesters bevatten aminozuur, veel zink en magnesium. Dit is goed voor een gezond immuunsysteem en uw stofwisseling.

Tevens zitten oesters bomvol vitamine B12, B3 en D. Uzelf komt echter niet BOMvol te zitten, oesters beschikken namelijk over weinig calorieën en zijn licht verteerbaar. Wel zo prettig!

Restaurant in Harlingen op unieke locatie

Wellicht woont u in Harlingen of omstreken, of gaat u deze prachtige plek binnenkort bezoeken. Dit is hoe dan ook een aanrader. Met haar romantische steegjes, authentieke gebouwen en pittoreske sfeer is Harlingen dé stad voor een leuk dagje uit.

Deze sluit u natuurlijk af met een goed diner. Hiervoor bent u bij Restaurant de Tjotter in onze oesterbar van harte welkom. U kunt bij ons heerlijk eten in Harlingen.

Wij zijn gevestigd aan het einde van de langste haven van Nederland; waar het zoute water overloopt in zoetwater. Strijk neer op ons zonovergoten terras. Hier kunt u al smullend van de oesters uitkijken op de Noorderhaven van Harlingen, de oude sluys in het oude centrum en de beroemde Leeuwenbrug.

Wij heten u welkom in onze oesterbar!

Wilt u komen genieten van verse oesters in onze oesterbar? Dan heten wij van Restaurant de Tjotter u van harte welkom! Reserveer nu online of doe dit telefonisch. U kunt ons ook altijd bellen indien u vragen heeft. Neem gerust contact op. Ook wanneer u bijvoorbeeld speciale wensen rondom bijvoorbeeld een dieet wilt doorgeven. Wij staan u graag te woord.