iztougoud
Image default
Mode en Kleding

Leren rugzakken voor mannen

Mannen zijn net als vrouwen echte rugzakfans en gebruiken een leren rugzak als slimme allrounder in de stad, op de universiteit of op reis. Rugzakken zijn gemakkelijk op de rug te dragen en kunnen zowel laptop, netbook, tablet als kampeeruitrusting bevatten. Bijzonder trendy: herenrugzakken van soepel leder. Leren rugzakken (zo worden ook leren rugzakken genoemd) zijn robuust, trendy en elegant.

Veel modellen van kunststof worden na korte tijd lelijk. Een herenrugzak met gebruikssporen is daarentegen een trendstuk met een individuele touch en belichaamt de hippe vintage-look. Herenrugzakken zijn praktische metgezellen in eersteklas kwaliteit – of het nu gaat om een reis naar de stad of een reis naar het platteland.

De herenrugzak biedt voldoende ruimte voor alle accessoires zoals een bril, mobiele telefoon, boeken, tablet of laptop. De herenrugzak is min of meer de meest comfortabele tegenhanger van de lederen handtas, die meestal wat beperkt in volume is. Bovendien is een van de onderscheidende kenmerken van de handtas de meer variabele draagmogelijkheid over handvatten of over 2 schouders, zodat hij zelfs bij een volledig lederen rugzak nog comfortabel op de schouders zit. Zware handtassen daarentegen kunnen gemakkelijker van de schouder glijden.

Het leer dat in veel herenrugzakken wordt gebruikt is slijtvast en houdt de rugzak aan de binnenkant droog en zorgt voor relatief constante temperaturen in de rugzak gedurende een relatief lange tijd. De laptop wordt dus niet warm of de chocolademelk wordt niet te zacht als het buiten warm wordt.