iztougoud
Image default
Entertainment

Kies voor de spannendste en leukste escape room in België

In België is de populariteit van de escape room onmiskenbaar. Het betreft een bijzonder populaire activiteit als familie-uitstap of teambuilding. Je wordt met heel het gezelschap opgesloten in een kamer. In deze kamer, meestal ingekleed op basis van een thema, vinden de deelnemers allerlei puzzels en raadsels die uiteindelijk leiden tot de mogelijkheid om de kamer te ontsnappen. Daarbij is het belangrijk om als een georganiseerd team aan de slag te gaan, de taken onder elkaar te verdelen en samen tot een succesvol einde te komen. Bij De Gouden Kooi beschikken ze over verschillende escape rooms, waarbij je telkens geniet van een andere beleving.

Maak je keuze uit het ruime aanbod

Als je bij De Gouden Kooi in België kiest voor een escape room, krijg je verschillende thema’s voorgeschoteld. Zo zijn er 6 rooms die zich afspelen in een andere setting. Als je graag in het criminele wereldje wilt duiken, dan zijn room 2 en 3 zeker voor jou. In room 2 kruip je namelijk in de huid van een detective terwijl room 3 het perspectief aanneemt van een meesterdief. In room 1 ga je op een schattenjacht. Als je room 4 binnengaat, beleef je een ruimtereis die je meeneemt naar de grenzen van het heelal. Het mysterie van de legende van Sint-Rumoldus is de centrale kwestie in room 5. In het aanbod van De Gouden Kooi vind je zeker iets wat de hele groep aanspreekt.

Leg je datum vast

Wanneer jij jouw escape room wilt reserveren bij De Gouden Kooi in België, is het belangrijk om dat op tijd te doen. Zo ben je er namelijk zeker van dat jij de room krijgt die je wenst. Neem hiervoor telefonisch contact op met de enthousiaste medewerkers zodat zij meteen zien wat de mogelijkheden zijn in jouw geval. Geniet vervolgens met heel je gezelschap van een spannende escape room!

https://degoudenkooi.be/