iztougoud
Image default
Eten en drinken

De perfecte catering van deze ervaren traiteur voor uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest

U gaat een feest organiseren maar heeft nog geen idee wat u voor eten en drinken wilt serveren aan de gasten. Dan kunt u het best te rade gaan bij een ervaren specialist. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij JÖRD. Zij zijn namelijk een flexibele traiteur die al menig catering heeft verzorgt voor een huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Dus of u nu geen enkel idee hebt wat te doen of toch al enkele voorstellen in gedachten heeft, dan bieden zij hun diensten maar al te graag aan. Zij luisteren daarvoor eerst naar wat de gelegenheid is en wat voor locatie u reeds heeft geboekt. Zo krijgen zij een beeld van hoe het evenement zal verlopen en weten zij daarop in te spelen met smakelijke versnaperingen voor de feestgangers.

Een aangepast menu voor u

Als traiteur voor een bedrijfsfeest weten ze dat een walking dinner een populaire optie is. Hierbij zijn uw gasten vrij om te gaan waar ze willen en hoeven ze zich geen seconde zorgen te maken over het missen van een gerecht. De medewerkers van JÖRD komen namelijk rond met minstens zes verschillende gangen die zodoende worden geserveerd dat ze makkelijk rechtopstaand gegeten kunnen worden. Wanneer u eerder voor catering voor een huwelijksfeest gaat, is de traditionele à table formule altijd goed. Uw gasten zitten aan tafel met hun familie en vrienden terwijl ze het ene heerlijke gerecht na het andere krijgen voorgeschoteld. Misschien dacht u wel eerder aan een buffet, waarbij iedereen zelf kan kiezen wat hij/zij wilt eten en in welke hoeveelheid. Zowel de kleine als grote eter komt hierbij absoluut aan zijn trekken in de uitgebreide diversiteit aan etenswaren.

Zonder zorgen een feest organiseren

U merkt het al – de mogelijkheden zijn eindeloos bij JÖRD. Deze traiteur staat helemaal klaar om schitterende catering te verzorgen voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Neem daarom zeker contact op met de medewerkers en profiteer van deze dienstverlening op maat.