iztougoud
Image default
Relatie

Trouwring trends van dit huwelijksseizoen

In je zoektocht naar een paar trouwringen heb je waarschijnlijk al tientallen of misschien wel honderden modellen bekeken. Kan je geen keuze maken? Laat je dan leiden door de trouwring trends van dit seizoen. In deze blog vind je de nieuwste modetrends op het vlak van huwelijksringen. 

Gouden trouwringen (met een twist)

Goud is al langer veel geliefder als materiaal voor een trouwring dan zilver of een ander metaal. Toch is er de laatste jaren een nieuwe trend zich aan het doorzetten. Geel goud maakt plaats voor witgoud. Wat is dat nu precies? Witgoud is een legering van geeld goud met palladium, nikkel of zilver. Door deze toevoeging krijgt het metaal een zachtere kleur met een mix van gele en witte tinten. Het resultaat is een gouden trouwring die iets subtieler oogt. De kleur is genuanceerder en past veel beter bij andere juwelen die je op die speciale dag draagt. Wil je zelf zo’n gouden trouwring ontdekken? Kijk op wimmeeussen.be voor inspiratie. 

Persoonlijke stijlen

Vroeger werden trouwringen steeds als een paar verkocht. Dat wilde zeggen dat beide ontwerpen bij elkaar passen. Daar stapt men steeds vaker van af. Persoonlijke trouwringen zijn hipper dan ooit. Het ontwerp sluit dan helemaal aan bij je persoonlijkheid. Wil je bijvoorbeeld een klassiek ontwerp met subtiele versieringen en je partner een ring met een minimalistisch design? Doen! Beide ringen hoeven niet uit dezelfde set te komen. Jij bent tenslotte diegene die de rest van je leven de trouwring draagt. Die moet dus optimaal bij jou passen. 

Meerdere diamanten of edelstenen

Trouwringen met één grote diamant zijn verleden tijd. Volgens de meest recente huwelijkstrends heb je een ring met meerdere kleine diamantjes nodig. Hiermee fonkel je nog meer op je speciale dag. Wil je graag eens iets anders. Sommige dames kiezen voor edelstenen, zoals een tourmalijn of opaal. Dat is een uitstekende manier om wat meer kleur aan je trouwring te geven.