iztougoud
Image default
Woning en Tuin

Plaknummers voor duidelijke benummering

Een postbode die de brievenbus niet kan vinden. Een familie dat maar op zoek is naar een huisnummer… Een bedrijf met heel veel voorraad, dat niet gestructureerd is opgeruimd…

Er zijn tal van zaken te bedenken waarbij het eenvoudig toevoegen van plaknummers een heleboel zorgen en problemen kunnen voorkomen. Natuurlijk kun je ook de nummers op een post-it blaadje schrijven en deze opplakken. Maar de prijs van plaknummers is laag. Bovendien zijn plaknummertjes bestand tegen weer en wind. Dus waarom zou je al die moeite met post-it blaadjes doen, als de oplossing zo makkelijk is?

Plaknummers koop je onder ander bij Plakletterswebshop. Dat is een online shop waar ze eigenlijk alleen maar nummer stickertjes en cijferstickers verkopen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei maten en kleuren en je kunt ze gemakkelijk bestellen. Je hoeft zelf geen designer te zijn om nummer stickers te kopen. Let wel, op deze site kun je wel degelijk je wensen doorgeven als jouw gewenste huisnummersticker er niet bij zit, maar je kunt ook even snel je nummertjes bestellen en meestal ontvang je ze dan de volgende dag al in huis.

Ideeën waar je plaknummers voor kunt gebruiken? Wij geven je een paar suggesties:

– Op je afvalcontainer. (Ik zou hier niet al te kleine letters op plakken, het mag duidelijk gezien worden, dan kunnen de buren ook niet per ongeluk mis grijpen)

– Op je brievenbus (erg handig voor de bezorger, maar ook voor eventuele visite)

– Op je voordeur (als je vlak bij de stoep woont en je nog geen huisnummer op je deur hebt, kan dit heel handig zijn)

– Voor bedrijven (als je goederen verkoopt en deze in stellingen hebt staan en je deze stellingen wil benummeren zodat je alles makkelijk terug kunt vinden)

– Voor knutselwerkjes (misschien houd je wel van knutselen en maak je zelf verjaardagskaarten? In dat geval kunnen de nummerstickers weer dienen als leeftijd op het kaartje.