iztougoud
Image default
Gezondheid

Een online apotheek faciliteert uw genezing in België

Voor een vlotte genezing, neemt u het best geneesmiddelen in. Als u echter een druk leven heeft en geen tijd heeft om naar de apotheek te gaan, staat er in België een online apotheek tot uw beschikking. Zij zorgen ervoor dat u ook buiten de openingsuren geneesmiddelen kunt bestellen en die geneesmiddelen ook tot bij u thuis komen. Zo kunt u er ook gebruik van maken als u te ziek bent om uit uw huis te geraken en niemand heeft die u kan helpen.

Uw geneesmiddelen worden bij u thuis geleverd

Om ervoor te zorgen dat u toch aan geneesmiddelen geraakt, ook als u te ziek bent om naar de apotheek te gaan, is er in België een online apotheek. De online apotheek PharmaMedical van apotheek Tavernier levert de gewenste producten over heel België. Zo kunt u vanuit uw bed uw bestelling plaatsen op pharmamedical.be/nl en die worden dan zo snel mogelijk bij u thuis geleverd. Zo kunt u toch nog optimaal genezen zonder dat u eventuele koude moet trotseren of onnodige risico’s moet nemen. Het is immers niet altijd het beste idee om het huis uit te gaan als u erg ziek bent. Ook wanneer u simpelweg geen tijd heeft om in de apotheek te geraken, kunt u vertrouwen op deze online apotheek in België. Zij leveren de gewenste producten gratis aan huis vanaf een bestelling van € 50. Komt u niet aan € 50 dan rekenen ze verzendingskosten aan van € 6,09 exclusief btw.

Laat uw geneesmiddelen aan huis leveren

Wanneer u bij hen online geneesmiddelen bestelt in België, heeft u die na 1 werkdag na de bevestigingsmail in huis. Ze leveren ook in alle andere landen van Europa, maar dan is de bestelling logischerwijs langer onderweg en lopen de verzendingskosten ook op. Er moet dan immers soms ook een importtaks betaald worden die verrekend wordt in de verzendingskosten.

https://www.pharmamedical.be/nl/