iztougoud
Image default
Auto's en Motoren

De kortverhuur van een betrouwbare elektrische auto van Volkswagen

Wie van veelzijdigheid houdt, is gegarandeerd geïnteresseerd in een Volkswagen. Zij hebben een elektrische SUV die jou op een aangename overal naartoe brengt. Bij Move2Green, een wagenrentingsspecialist in Sint-Lievens-Houtem, stellen ze verschillende modellen van dit merk ter beschikking om te huren als bedrijfswagen. Zo kan je kiezen voor de kortverhuur van een elektrische auto van Volkswagen als je op zoek bent naar de renting van een wagen tegen een scherpe prijs.

Comfort en veelzijdigheid tegen een kleine prijs

De Volkswagen ID.4 is een ideale bedrijfswagen om te huren. Bij de renting van deze elektrische wagen merk je meteen de head-updisplay. Deze projecteert de belangrijkste zaken rechtstreeks op jouw voorruit, waardoor je niet meer naar beneden moet kijken. Op die manier kan jouw focus op de weg blijven, maar mis je niets van de informatie. Deze speciale Augmented Reality-technologie helpt jou eveneens tijdens de navigatie. Het toont waar je juist moet afslaan of op welke strook van de snelweg je juist moet rijden. Kies jij voor de kortverhuur van deze elektrische auto? Dan word jij volledig ontzorgt. Dat betekent dat je een speciale sleutel ontvangt, die je niet langer in een sleutelgat moet steken. Zodra je in de buurt komt, herkent de auto je en gaat deze meteen open. Verder reken je op de scherpste prijs voor deze innovatieve auto. Je huurt deze wagen al vanaf 1.050 euro per maand. Ook als je de Volkswagen ID.4 voor een kortere periode wilt huren, is dit perfect mogelijk bij de specialisten van Move2Green. De verschillende formules die ze aanbieden, vind je op hun website: move2green.be.

Informeer naar deze interessante elektrische wagen

Heb jij dringend een nieuwe bedrijfswagen nodig en wil je er graag eentje huren voor een korte of lange periode? Informeer je dan alvast naar de mogelijkheden door het contactformulier van deze experten in te vullen. Ze leggen je met veel plezier meer uit over de renting van een wagen van Volkswagen en tonen de andere merken die ze beschikbaar hebben. De kortverhuur of long lease van een elektrische auto wordt zo nog eenvoudiger.

https://move2green.be/kortverhuur-elektrische-auto/