iztougoud
Image default
Auto's en Motoren

Administratieve medewerker

Administratieve medewerker

 

ADMINISTRATIEVE MEDEWERKER (M/V)

Vindazo is momenteel op zoek naar een administratief medewerker (M / V). Dit is een project waar wij naar op zoek zijn voor mensen die direct beschikbaar zijn. Na de overgangsperiode wint u een vast contract. Onze klanten bevinden zich in de regio Brussel.

Onze klanten bevinden zich in de regio Brussel. De rol van deze functie is U bent verantwoordelijk voor het beheer van facturen en de opvolging van aankoopfacturen; u bent verantwoordelijk voor de ontvangst; u biedt logistieke ondersteuning bij vergaderingen en evenementen; u beheert vakantieaanvragen en afwezigheden; u kunt uw personeelsdossiers up-to-date houden en de ranglijsten optimaliseren. De vereiste kwalificatie voor de administratief medewerker is.

Je bent een dynamisch en sociaal persoon, en je hebt een gestructureerde methode om alles tot een goed einde te brengen; je hebt jarenlange relevante ervaring in administratieve (HR) functies; je bent gemotiveerd om zelfstandig en effectief om te gaan, Verfijn en verwerk je taken; je spreekt vloeiend Nederlands en Frans en vloeiend Engels; je hebt uitgebreide kennis van MS Office (Excel, Word, PowerPoint); je kunt het direct gebruiken.

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratieve-medewerker.html