iztougoud
Image default
Dienstverlening

Een eiken vloer past in ieder interieur

Bij een eiken vloer denkt u wellicht aan een statig herenhuis met een klassieke inrichting. Maar ook in een modern interieur past zo’n mooie parketvloer uitstekend. Zeker als u deze afwerkt met eiken fineer plinten. U kunt de vloer bovendien ook prima combineren met vloerverwarming. De vloeren van Q-Floor zijn niet alleen geschikt voor de woonkamer. U legt ze net zo goed in uw studeer- of werkkamer of in een slaapkamer. Door de ruime keuze uit verschillende kleuren past de vloer zich naadloos aan bij uw interieur. U koopt een vloer waar u tientallen jaren plezier van heeft.

Geef uw woonkamer de perfecte make-over

Met een nieuwe eiken vloer, afgewerkt met eiken fineer plinten geeft u uw woonkamer de perfecte make-over. Oude vloer eruit, nieuwe erin geeft al meteen een veel betere uitstraling. Zorg ervoor dat de vloer is bewerkt met olie of lak. Daarmee beschermt u het hout tegen krassen en vuil. Deze beschermende laag moet eens in de paar jaar opnieuw worden aangebracht. Meestal kunt u dan volstaan met alleen de delen te behandelen waar gelopen wordt. Niet alle meubels hoeven daarvoor steeds aan de kant. Met goed onderhoud kan een eiken vloer tientallen jaren blijven liggen.

De prijs voor mooie eiken vloeren

Bent u enthousiast geworden over het plaatsen van een nieuwe eiken vloer? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de prijs. Hiervoor kunt u direct een offerte aanvragen bij de parketvloerproducent in Rotselaar. De contactgegevens vindt u op de website. Wilt u zien welke mogelijkheden er zijn dan kunt u kijken op de website. Hier vindt u niet alleen een overzicht van alle kleuren, maar ook veel nuttige informatie. Deze is vooral handig als u besluit om uw nieuwe vloer zelf te gaan leggen. Met een goede voorbereiding moet dat zeker lukken. Ziet u dit niet zitten, schakel dan een professional in die uw vloer naar uw wensen kan plaatsen.

https://q-floor.com/nl/eiken-vloer-leverancier