iztougoud
Image default
Dienstverlening

Hoe software voor schoonmaakbedrijven het maken van calculaties vergemakkelijkt

Het werven van nieuwe klanten en opdrachten is voor u als ondernemer binnen de schoonmaakbranche een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse werkzaamheden. Na een afspraak met een potentiële klant is het belangrijk om een goede calculatie op te maken aan de hand van de werkzaamheden die de betreffende partij vraagt. Zeker wanneer u veel andere dingen te doen heeft, bestaat de kans dat u details over het hoofd ziet. Op die manier kunt u zichzelf behoorlijk benadelen. Door gebruik te maken van een speciale software voor schoonmaakbedrijven, verkleint u het risico dat u zichzelf in de vingers snijdt.

Calculaties en offertes

Het aantal uren en de benodigdheden om een schoonmaakopdracht uit te voeren, zijn de hoofdzaken die u in een calculatie opneemt. Echter klinkt dat eenvoudiger dan daadwerkelijk het geval is. De calculatie vormt vervolgens de basis voor de offerte die u een potentiële klant overhandigt. Deze stap is dus belangrijk voor hem of haar, maar ook voor u. Ook u heeft immers inzicht nodig in de te verwachten opbrengsten. M.I.D. Software Engineering uit Deerlijk is specialist in software voor schoonmaakbedrijven, waaronder CleanJack en Wings.

Voor kleine en omvangrijke schoonmaakklussen

Met behulp van de handige calculatiesoftware kan een calculatie direct in een offerte worden omgezet. Het door M.I.D. Software Engineering aangeboden calculatieprogramma voor schoonmaakbedrijven is M-Bytes. De software is te gebruiken voor calculaties van kleine, maar ook omvangrijke en ingewikkelde schoonmaakklussen. Hiermee wordt dit gehele proces in één keer een stuk inzichtelijker.

Kies voor een specialist die u ontzorgt

Overigens bent u voor nog meer soorten software voor schoonmaakbedrijven aan het juiste adres bij de bovengenoemde professional. Zo neemt de populariteit van registratie met CleanJack, dat u gebruikt voor het vastleggen van aanwezigheid en tijden, alsmaar toe. U legt hierin moeiteloos werkafspraken vast, aan de hand waarvan planningen en roosters worden gecreëerd. Omdat u alle processen real-time kunt volgen, stelt CleanJack in staat tijdig bij te sturen waar nodig is.