iztougoud
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welke stevige lockers staan te koop in de showroom?

Eurobox Continental in Wijnegem staat al vele jaren bekend om hun ruime assortiment aan lockers. Ze hebben lockers te koop staan in alle groottes en uitvoeringen. Wilt u bijvoorbeeld wel een stevige lockerkast, maar wilt u hier geen fortuin aan uitgeven? Dan zijn de stalen lockers de ideale vervanging van de duurdere metalen lockerkasten.

Ruime garderobekast voor al uw kleding

Wilt u dat uw medewerkers of scholieren hun kleding netjes en veilig kunnen opbergen? Dan zijn de garderobekasten van deze experten ideaal. Zowel tijdens de werk- als schooluren kunnen ze gebruikt worden voor de vrijetijdskleding. Nadat de turnles of het werk is afgerond kunnen dan weer de school- en werkkleding in de metalen lockers achtergelaten worden. De lockers die deze specialisten te koop hebben staan, zijn groot genoeg om jassen en broeken goed op te hangen. Zo komen er ook geen plooien in de kleding. Wilt u dat enkel bevoegde personen de lockers kunnen openen? Dan kiest u simpelweg voor elektrische sluitingen. Dit is een van de vele sluitingssystemen die Eurobox Continental in Wijnegem aanbiedt. Daarnaast kan u bijvoorbeeld eveneens kiezen voor de klassieke slotjes. Wanneer u lockers nodig heeft voor in de chemische sector, zoals farmacie, is het interessant om de speciale lockers te kopen met een luchtafzuigsysteem. Zo blijft de cleanroom altijd geurvrij. Het is immers van zeer groot belang dat de cleanroom volledig proper blijft. Deze metalen lockers kunnen daar alvast bij helpen.

Ontdek de verschillende types lockers en garderobekasten online

Om te weten welk type metalen lockers deze experten juist allemaal te koop hebben staan en welke u juist nodig heeft, neemt u het best een kijkje online. Ook in hun showroom bent u steeds welkom. Daar staan de ervaren medewerkers voor u klaar met de nodige uitleg en advies. Zo koopt u snel de perfecte lockers voor uw bedrijf of school.

https://eurobox.be/metalen-lockers/