iztougoud
Image default
Aanbiedingen

Jura koffiemachine van Vos Koffie voor tijdens een knipbeurt

Ik heb al jarenlang een kapperszaak in het hartje van Gouda. Door de jaren heen zijn er dus al een hoop kopjes koffie gedronken. Ik begon met het zetten van filter koffie. Al gauw was het tijd voor de volgende stap: een Senseo apparaat. Sjongejonge zeg, wat vond ik dat toen een luxe. Maar tegenwoordig is bijna iedereen een kopje koffie met de smaak van Italiaanse koffie gewend. Daarom besloot ik te investeren in een Jura koffiemachine. Hij stond na 2 dagen al in mijn kapsalon. Ook las ik op de website dat je een oude Jura kunt inruilen. Wat handig!

Heerlijke koffie

Ik kocht hem bij Vos Koffie. Zodoende genieten mijn klanten tijdens hun verf- of knipbeurt van een heerlijk bakje pleur van de beste kwaliteit. Ik heb al meerde complimentjes ontvangen over de heerlijke bakjes koffie die ik tegenwoordig zet! Ik moet zeggen dat ik het nu ook heerlijk vind om met enige regelmaat een kopje koffie te drinken. De koffie smaakt immers zo goed. Ik raad je zeker aan om eens een kijkje te nemen tussen de Jura koffiemachines uit het assortiment van Vos Koffie. Dan drink je net als ik en mijn klanten heerlijke koffie van de beste kwaliteit.

Ook voor onderhoud

Stel, het apparaat is kapot of heeft onderhoud nodig. Dat zou vervelend zijn, maar er is nog geen man overboord. Eens in de zoveel tijd is een goede onderhoudsbeurt nou eenmaal nodig! Vos Koffie is gespecialiseerd in Jura onderhoud en reparatie. De medewerkers zorgen er graag voor dat de machine weer optimaal werkt. Mijn machine doet het vooralsnog nog uitstekend. Maar als hij ooit onderhoud of reparatie nodig heeft kies ik zonder twijfel voor de deskundigheid van Vos Koffie.