iztougoud
Image default
Entertainment

Haal de clown in jezelf naar boven door dit springkasteel te huren in de Kempen

Zit je thuis met een kleine clown, die maar al te graag mensen beetneemt, en verjaart deze kleine deugniet binnenkort? Dan is het misschien een leuk idee om bij It Takes 2 uit Geel in de Kempen een springkasteel te huren. Zij hebben er namelijk één in circusthema! Wie wordt daar niet vrolijk van? Deze firma heeft een ontzettend ruim aanbod aan springkastelen en andere opblaasbare obstakels. Al deze producten zijn perfect om te huren voor een verjaardagsfeestjes, communiefeesten of andere evenementen waar kinderen aanwezig zijn.

Een springkasteel vol verrassingen

Het springkasteel Circus Multiplay dat je vindt in het aanbod van It Takes 2 is enorm uitgebreid. Hij bezit namelijk vele obstakels, naast het grote springvlak. Deze obstakels zijn ook in circusthema. Alle kinderen kunnen er dan onder, over of naast springen. Ze zorgen voor een extra leuk spelelement. Daarnaast heeft dit springkasteel dat je kan huren in de Kempen ook zeer veel opvallende kleuren en leuke tekeningen op de wanden. Dit springkasteel brengt zonder twijfel wat extra kleur en plezier op je feestje. De springkasteel in circusthema richt zich voornamelijk op wat kleinere kinderen, maar dat wilt niet zeggen dat oudere kinderen of zelfs ouders geen plezier kunnen maken op dit toestel. Als je je springkasteel bij deze firma komt huren, ben je er bovendien zeker van dat hij voldoet aan de nodige hygiëne. Alle springkastelen van dit bedrijf worden altijd onderhouden, zodat hun klanten kunnen rekenen op netheid. Bovendien heb je ook de kans om je springkasteel tot twee uur voor de levering te annuleren als je merkt dat het slecht weer is. Een ander springkasteel huren in een leuk thema is ook mogelijk.

Vraag je offerte aan

Wil je graag dit springkasteel huren bij dit bedrijf in de Kempen? Dan kan je eenvoudig een offerte aanvragen en je wensen doorgeven. Met wat geluk geniet je van een promotie. Dit bedrijf voert namelijk regelmatig promo, waardoor je voor een lagere prijs van meer voordelen kan genieten. Zit je nog met vragen dan kan je ook even telefonisch contact opnemen met de werknemers van dit bedrijf om een antwoord te krijgen.