iztougoud
Image default
Entertainment

Ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf het water!

Dit jaar is het alweer de 7e editie van het Amsterdam Light Festival. Meer dan 200 kunstwerken hebben sinds 2012 Amsterdam kleurrijk verlicht en dat is dit jaar niet anders. Het Amsterdam Light Festival brengt bezoekers en kunstenaars van over de hele wereld samen, om samen deze kunstwerken de donkere winterperiode te overbruggen. Er zijn drie manieren om deze route te volgen, maar met een boot over de Amsterdamse grachten is wel de meest unieke en mooiste manier. Bezoek daarom deze unieke verlichte route door Amsterdam en ervaar de stad eens in een ander (dag)licht!

De waterroute van het Amsterdam Light Festival

Ervaar het Amsterdam Light Festival via een boottocht over de grachten. Hier is een speciale route voor samengesteld, die in zijn totaliteit 6,5 km lang is. Er worden verschillende rondvaarten van Lovers Canal Cruises aangeboden, die je met alle liefde en plezier voorzien van een romantische rondvaart tijdens dit lichtfestival. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een semi-open boot. Hier is de boot gedeeltelijk open, waardoor er makkelijker foto’s gemaakt kunnen worden. Er zijn verschillende opstappunten tijdens het festival, waarvan je zelf kunt kiezen waar je op wilt stappen. De opstappunten zijn:

  • Het Centraal Station
  • Leidseplein
  • Anne Frank Huis
  • Loetje Centraal Station

Boek nu je tickets voor het Amsterdam Light Festival en geniet vanaf het water van de kunstwerken

De boten zijn verwarmd en tijdens de rondvaart word je voorzien van een heerlijk warme fleecedeken. Er zijn zelfs arrangementen beschikbaar om tijdens je rondvaart van te kunnen genieten. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en boek snel de tickets voor de rondvaart. Dit kan gedaan worden via de website, maar ook op locatie zelf. Om de kans te vergroten dat je mee kunt met de rondvaart wordt wel aangeraden om je tickets online te bestellen. En, wanneer ga jij genieten van dit festival vanaf het water?