iztougoud
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je op letten bij het kopen van de beste foodprocessor?

Waar moet je op letten bij het kopen van de beste foodprocessor?

Een keukenmachine is een veelzijdig hulpmiddel voor in de keuken, waarmee u gemakkelijk een fantastische maaltijd kunt samenstellen. Deze informatieve keukenmachine gids leert je hoe je de beste foodprocessor gebruikt en geeft je ook tips over hoe je er een kiest. Een keukenmachine leren gebruiken is mooi. Want dit ene technologische keukenartikel maakt je leven een stuk gemakkelijker! Tijd besparen in de keuken is altijd mooi meegenomen.

Waar moet je op letten:

 • Bepaal de grootte van de kom die je nodig denkt te hebben. Zoals ik al zei, is mijn processorkom 11 kopjes groot.
 • Zorg ervoor dat de messen van roestvrij staal zijn voor de beste kwaliteit.
 • Controleer de functies op de processor. Kijk welke messen en schijven worden meegeleverd, en of er meer te bestellen zijn als je merkt dat je andere taken hebt voor je processor!
 • Een brede trechter is ideaal voor het hakken en snijden van grote groenten. Sommige hebben brede buizen en een optionele smallere pusher binnenin voor kleinere items.
 • Controleer het vermogen en de wattage. Het wattage van mijn machine is 625. Een functie als deeg mengen vergt meer vermogen; hakken en snijden minder.
 • Controleer of de onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn. Maar als u de onderdelen in de vaatwasser doet, plaats ze dan niet te dicht bij het verwarmingselement. Het bovenste rek is de veiligste plaats.
 • De behuizing en het onderstel kunnen veel belasting en trillingen ondergaan. Kies een model met een stevige behuizing en basis om te voorkomen dat de machine tijdens het werken over het aanrecht beweegt.
 • Hoe is de garantie? Controleer de dekking op onderdelen en de motor en kijk hoe gemakkelijk het is om een onderdeel te vervangen als dat nodig is.
 • Koop de beste foodprocessor van goede kwaliteit (zoals deze) en u hoeft het geld maar één keer uit te geven.

Fouten die je moet vermijden als je een keukenmachine leert gebruiken

 • De beste foodprocessor gebruiken in plaats van de blender: Bij taken met vloeistoffen en sauzen gebruik ik meestal de blender. De blender is groter en er is minder kans dat het recept over de vulstreep gaat en overloopt.
 • Stukken toevoegen die niet genoeg gesneden zijn: Ja, de beste foodprocessor is magisch en een redder in nood. Maar het blijft belangrijk om je groenten in gelijke porties te snijden voor een gelijkmatige consistentie. En je wilt de processor niet overbelasten door te grote ingrediënten toe te voegen.
 • De motor oververhit laten raken: Veel recepten vereisen veel werk van de processor-en dat is oké. Maar geef uw handige apparaat af en toe een pauze om het af te laten koelen als dat nodig is.
 • De pulsoptie vergeten: Het is belangrijk om te weten dat wanneer u dingen gehakt wilt hebben, de pulsknop de sleutel is. Als je de knop ingedrukt houdt, verandert je inhoud in puree.

Welke maat keukenmachine heb ik nodig?

Mijn beste foodprocessor heeft een formaat van 11 kopjes. Hij is perfect voor alles wat ik in de keuken maak, en je weet dat dat veel is! De deegcapaciteit is 4 kopjes bloem (de werkkom is 7 kopjes) en hij heeft snij- en hakschijven die elke taak die ik voorleg aankunnen! Voor het bereiden van voedsel voor een gezin van vier personen is een capaciteit van 10 kopjes voldoende. Als je vaak bezoek krijgt of grote familiediners bereidt, kun je voor de 14 kopjes gaan.

U kunt gerust beginnen met een hakmolen action om de smaak te proeven en te beslissen of u een keukenmachine gaat gebruiken. Maar ik kan u bijna garanderen dat als u eenmaal gewend bent aan de snelheid van het apparaat, u de hakmolen action doorgeeft aan iemand anders die net begonnen is met hakken en snijden, en meteen overgaat op een volwaardige keukenmachine.