iztougoud
Image default
Woningen

Tips voor het besparen van op maat!

Overweegt u een kleedkamer of inloopkast? Goed idee! Maar hoeveel kost deze op maat gemaakte dressing eigenlijk? Hoe kunnen we de prijs maximaliseren? Hier zijn handige tips …

Kostenverdeling

Uiteraard is de maat van het verband ook belangrijk, maar de indeling kan ook voor grote prijsverschillen zorgen. Hoe meer hout en meer kisten, hoe hoger de kostprijs. Door te kiezen voor grotere onderverdelingen en meer ophangingsonderdelen kunnen de kosten worden verlaagd. Wil je een la? Vergeet niet dat de prijs van 1 brede lade lager is dan de prijs van 2 kleine laden. Heeft u een hoek? Meestal is het goedkoper om een ​​aparte kast te gebruiken.

Gesloten verbanden zijn duurder

Voor openluchtverbanden mag je tussen de 600 en 800 euro per loopband verwachten. Hiervoor kunt u een evenwichtige verdeling tussen het hanggedeelte en het leggedeelte handhaven. Als je het verband wilt sluiten, zal de prijs omhoog schieten en kost de deur geld.

Materiaal en oppervlaktebehandeling bepalen prijs

Wilt u een dressing met een speciale finish, dan wordt de dressing uiteraard duurder. Aluminium handgrepen, spiegels, melkglas en vele andere items zullen de prijs beïnvloeden. De meeste verbanden zijn standaardmaterialen van spaanplaat. Hoe hoger de dichtheid, hoe beter de kwaliteit.

Wees voorzichtig met accessoires

Als u voor alle ornamenten een verband nodig heeft, kunt u veel accessoires aan het verband toevoegen. Denk aan extra uitbreidbare planken, schoenenrekken, stropdassenrekken en / of ledverlichting. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos, maar brengen ook serieuze extra kosten met zich mee.

Meer tips!

Schuifdeuren kunnen veel ruimte besparen. De kast kan ook zonder storing open blijven.

De spiegel zorgt er niet alleen voor dat je de kleding beter kunt bekijken, maar reflecteert ook het licht, waardoor er meer licht in de kamer komt.

Wil je toch de kosten beperken, dan kun je natuurlijk nog kiezen voor standaardkasten uit de zelfbedieningswinkel. Houd er rekening mee dat de opties voor deze kasten meestal beperkt zijn.

https://be.propenda.com/keyword/slaapkamer-indeling.html