iztougoud
Image default
Fotografie

Fotostudio in Gent huren voor uw receptie

Bent u bezig met het plannen van een receptie en zoekt u nog een prachtige locatie voor al uw gasten? Dan zit u zeker op de juiste plaats bij Loftstudio 85. Deze fotostudio in Gent wordt gebruikt voor allerlei evenementen, waaronder recepties, fotoshoots en exhibities. Als dit u een perfecte plaats lijkt, neem dan snel contact met hen op.

Oneindig veel mogelijkheden

Wilt u een receptie met tafels om eten op te plaatsen of zoekt u toch eerder een ruimte waar u een projectie kan schijnen op de muur? Het is allemaal mogelijk in deze fotostudio in Gent. De ruimte kan overdag zeer veel natuurlijk zonlicht binnenlaten door het grote dakraam, maar indien u het liever wat donkerder maakt en leuke lichten gebruikt, kunt u dit gemakkelijk sluiten. Op die manier kiest u op elk moment van uw evenement hoeveel licht er binnen schijnt. Dit zorgt bovendien voor de juiste sfeer voor uw receptie in deze stijlvolle ruimte. Als u graag hapjes of ander eten voorziet voor uw gasten, kunt u rekenen op de volledig uitgeruste keuken. Tenslotte is er ook nog de piekfijne tuin. Daar kunnen uw gasten even ontspannen op zonnige dagen.

Een ruimte voor elke gelegenheid

Deze fotostudio in Gent kan gebruikt worden voor allerlei evenementen. Organiseert u een formeel diner of is het een communie met de volledige familie? Deze prachtige ruimte is geschikt voor elke receptie. Er worden zelfs regelmatig tentoonstellingen van foto’s of kunstwerken gehouden in de zaal van Loftstudio 85.

Boek de ruimte vandaag nog

Ziet u de receptie of een ander evenement al helemaal voor u? Neem dan vandaag nog contact op met de studio. Zij bespreken met u wat u nodig heeft of wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement. Als u nog vragen heeft, kunt u deze achterlaten op het contactformulier. Zij antwoorden snel en lossen al uw vragen op.

https://www.loftstudio.be/