iztougoud
Image default
Hobby en vrije tijd

Een leuk partijtje bowling in Breda? Het kan hier!

Bowling, het is de ultieme activiteit voor een leuke dag met vrienden of met het hele gezin in Breda. Wist je dat je nu ook lekker kan gaan bowlen bij Lot66? Je kan er terecht op vier gloednieuwe banen om samen met jou team van minstens vier personen te zien wie het beste is in bowling. Wil jij aantonen hoe goed je wel niet bent in deze activiteit? Wil je jouw vrienden naar de kroon steken? Of wil jij je helemaal uitleven en dingen omkegelen met een zware bal? Reserveer dan snel jouw partijtje bowling in Breda! Het wordt vast een geweldige dag met jouw vrienden of familie.

Ontsnap aan de maffia in de escape Room in Breda

Zoek jij een spannendere activiteit dan bowling in Breda om te doen met je vrienden? Dan vind je bij Lot66 niet enkel een bowlingbaan, maar ook een spannende escape room middenin Breda. Slaag jij er in om op tijd te ontsnappen uit de escape room? Voordat je wordt gepakt door de malafide maffia? Slaag jij er in om de puzzels op te lossen en de eigendomsakte van het bedrijf te vinden binnen 66 minuten? Daag jezelf en je vrienden uit en zie of het je lukt! Deze escape room in Breda kan worden gespeeld door volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar. Kinderen onder 14 jaar zijn ook welkom onder begeleiding van een volwassenen. Zo kan je dus met het hele gezin genieten van deze uitdagende activiteit.

Geniet van een lekker hapje en drankje na de escape room of bowling in Breda

Het winnen van een partijtje bowling en ontsnappen uit de escape room in Breda is dorstig werk. Gelukkig kan je daarom tijdens of na je activiteit bij Lot66 ook genieten van een lekker drankje en een heerlijk hapje. Je kan er genieten van een lekkere lunch met tosti’s of buffet. Of gaat jouw voorkeur meer uit naar een goede burger? Verder vind je er ook verschillende vormen van funcooking zoals barbecue, fondue en pizza cones. Zo bepaal jij zelf hoe jouw diner eruit ziet.