iztougoud
Image default
Dienstverlening

De ideale gietvloer voor een tankstation wordt door dit bedrijf geplaatst

omdat er anders kans is op bodemverontreiniging en zelfs brandgevaar kan ontstaan. Wanneer je dus een tankstation uitbaat, is het belangrijk dat je de vloer goed onderhoudt. In Antwerpen vertrouw je dan op de kennis van ABBI Industrie om een gietvloer te laten plaatsen. Naast tankstations, staan zij ook klaar voor chemische fabrieken, laboratoria, autospuitbedrijven enzovoort. Maar ook bijvoorbeeld slachthuizen vormen een mogelijk probleem voor de bodemverontreiniging en hebben nood aan degelijke vloeren. Door in deze bedrijven betonnen gietvloeren te laten plaatsen door deze experts, ben je honderd procent zeker dat er geen bodemverontreiniging zal plaatsvinden. En dat is nog lang niet het enige voordeel.

De voordelen van een degelijke gietvloer op een rijtje

Naast een veel lagere kans op bodemverontreiniging, is ook de hygiëne binnenin het bedrijf veel beter te onderhouden. Een gietvloer is namelijk in één stuk gegoten waardoor er geen naden zijn waar vuil, stof of vloeistoffen zich achter of in kunnen verstoppen, zelfs niet in de meest stoffige straten van Antwerpen. Op die manier is het een zeer hygiënische en makkelijk te onderhouden vloer. Door betonnen gietvloeren of andere gietvloeren te laten plaatsen ga je bovendien voor een zeer duurzame oplossing. Deze vloeren zijn namelijk zeer stevig en slijtvast, waardoor er nagenoeg nooit scheuren of barsten in komen. Gebeurt dit wel? Dan schakel je deze firma in voor een snelle actie om reparatiewerken uit te voeren. Zo kan je snel weer op volle kracht opereren.

Ga voor de ultieme veiligheid

Bescherm jezelf, je werknemers en de omgeving door te investeren in een veilige gietvloer voor je bedrijf in Antwerpen. Wist je bovendien dat je bij deze expert vaak zelfs kan kiezen welke kleur je vloer wordt? Dan kan je de kleur van je vloer meteen afstemmen op de huiskleuren van jouw bedrijf! Neem dus zeker een kijkje op hun website voor nog meer informatie over het laten plaatsen van betonnen gietvloeren.

https://www.abbi.be/gietvloeren/