iztougoud
Image default
Dienstverlening

Brandveilig in scholen in Antwerpen is van levensbelang

Een goede brandveiligheid in scholen of bedrijven in Antwerpen en omstreken is letterlijk van levensbelang. Een brand kan immers desastreuze gevolgen hebben, zeker wanneer er niet kordaat en juist gehandeld wordt. Een brand kan verwoestend zijn voor uw gebouw zelf, maar ook voor de mensen. Met een goede brandveiligheid kunt u dit probleem in de kiem smoren, mocht het zich ooit voordoen. Fire Security uit Hoogstraten is gespecialiseerd in het controleren van de brandveiligheid in scholen en bedrijven over heel Antwerpen en omstreken. Hoe doen ze dat concreet? Lees verder en ontdek het zelf!

Trainingen voor uw personeel

Een goede brandveiligheid in scholen in Antwerpen betekent in de eerste plaats dat uw personeel weet wat er van hen verwacht wordt, in geval van een brand. Ze mogen niet bevriezen en moeten snel en correct handelen, zodat iedereen zo snel mogelijk in veiligheid kan worden gebracht. Daarvoor moeten er duidelijke afspraken gemaakt worden. Er moeten routes worden afgesproken en een plaats waar iedereen samenkomt, zodat er kan worden gecontroleerd of iedereen aanwezig is. Fire Security uit Hoogstraten biedt trainingen en demo’s aan, waarbij leraren te maken krijgen met situaties die zich zouden kunnen voordoen. Deze trainingen gebeuren onder veilige omstandigheden en kunnen te allen tijden worden stopgezet.

Laat uw infrastructuur grondig controleren

Naast het personeel, moet ook de infrastructuur volledig in orde zijn. Fire Security kan een grondige inspectie van uw domein uitvoeren. Ze controleren daarbij of alle nodige apparaten aanwezig zijn en of deze nog naar behoren werken. Merken ze dat er zaken ontbreken of dat er toestellen hersteld of vervangen moeten worden? Dan kunt u bij hen terecht. Ze voeren herstellingswerken professioneel uit en beschikken over een ruim gamma van brandblusapparatuur en toebehoren. Dankzij hun professionele aanpak kunnen zij de brandveiligheid in scholen in Antwerpen spectaculair verbeteren. Zit u met vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer hen dan vandaag via de gegevens die u op hun pagina vindt.